25.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, juny 25, 2022

Us convidem a reviure el ‘Maremar’ de Dagoll Dagom

Imatge promocional de Maremar amb els actors i actrius protagonistes. Foto: Dagoll Dagom.

Torna a Tarragona l’emblemàtica companyia Dagoll Dagom amb ‘Maremar’, la primera aventura shakespeariana al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. Els punts geogràfics on es desenvolupa la trama coincideixen amb indrets on avui dia es produeixen migracions massives. L’obra, per tant, esdevé un homenatge metafòric i poètic la gent que creua el mar i intenta trobar una nova vida.

 

Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats i Marc Vilajuana pugen a l’escenari sota la direcció de Joan Lluís Bozzo. Partint de l’univers musical de Lluís Llach, Andreu Gallén convertirà les seves cançons en atmosferes melòdiques que acompanyaran les emocionants aventures de Pèricles.

SORTEGEM UNA ENTRADA DOBLE ENTRE ELS SUBSCRIPTORS DEL ‘FET’

Maremar es representarà al Teatre Tarragona aquest dissabte 16 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem d’una entrada doble per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA.

 

Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de les 22 hores d’aquest dimecres 13 de febrer.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here