14.9 C
Província de Tarragona
Dijous, novembre 30, 2023

El ‘Fet’ 36, a peu de platja

Imatge de relax en una platja de Tarragona. Foto: David Oliete.

El número 36 del FET a TARRAGONA dedica la portada i el dossier central a les platges de la ciutat des del punt de vista dels que hi treballen durant l’estiu. La revista, que sortirà al carrer la pròxima setmana, es fixa especialment en un grup de persones que estan a peu de platja i tenen històries interessants i moltes vivències per explicar.

Persones que treballen tocant la sorra i el mar, protagonistes del dossier central de la revista

Una de les protagonistes n’és la Marina Closa, lleidatana de naixement i tarragonina d’adopció, que coordina el servei de vigilància i salvament de les platges del Miracle i l’Arrabassada. També ens hi acompanyen Xavier Musté, cap del restaurant Mirall d’Estiu a la Llarga i Joan Losilla, encarregat del xiringuito Pepe’s a l’Arrabassada. Entre els que hi promouen la pràctica esportiva, conversem amb Arnau Micheo i Anna Gavaldà, del TGNautica Kayak, i Hermina Hertea i Víctor Algarra, del Club de Vela Platja Llarga.

El ‘Fet’ 36 el presentarem en públic dimarts 2 a les 19,30h a l’Espai Turisme

I en un altre àmbit ben diferent coneixem com treballa Armando Ronquillo, operari d’una de les dues màquines de neteja de l’arena, Àlex Ruiz, responsable global de tot el servei que realitza l’empresa Fomento de Contratas y Construcciones, i Gloria Gracia i Gerry Garcia, les dues responsables de la Unitat Tècnica de Salut Pública (UTSP) de l’Ajuntament que controlen la qualitat de l’arena i l’aigua del mar.

Aquests i altres perfils apareixen a les pàgines del dossier del número 36 del FET, que presentarem en públic el proper dimarts 2 de juliol a les 19:30 h a l’Espai Turisme del carrer Major. Un acte, com sempre, obert a tothom, sigueu o no subscriptors de la revista, i pensat per passar-hi una bona estona.

 

En els propers dies us anunciarem altres continguts del FET 36. Amb aquesta publicació completem un cicle sencer de 6 anys i sumem 630 amics i amigues (subscriptors) que confien i donen suport a un periodisme honest, reposat i de qualitat. T’hi vols afegir?

 

Subscriu-te al FET. 

 

A principis de setembre celebrarem la festa del sisè aniversari de la revista!!!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here