Advertisement
Carregant ...

Es tanca una etapa a la Banda Unió Musical

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Oscar Miguel Losada, el segon per la dreta en primera fila, al final d’un assaig de la BUMT. Foto: Ricard Lahoz.

Òscar Miquel Losada acaba la seva etapa com a director de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona. Després de més de vuit anys al capdavant de la formació, Losada s’acomiadarà amb un concert programat per dissabte 28 de desembre a les 19 hores al Teatre Tarragona.

El músic senienc marxa “molt content per l’experiència musical i personal” que ha suposat aquest període, on la BUMT ha innovat amb un “ampli ventall de sonoritats i diversos formats de concert”. D’aquests vuit anys, Losada es queda amb la sensació de feina ben feta i amb la cara de satisfacció dels músics al final d’un concert o un assaig.

El director Oscar Miguel Losada s’acomiada amb el concert de dissabte 28 al Teatre Tarragona

Creu l’encara director que la banda tarragonina ha arribat a un públic més ampli que ja no la veu només com la que surt per Santa Tecla i toca l’Amparito Roca. “Hem demostrat que som alguna cosa més i que igual toquem al carrer a l’interior d’un teatre“, remarca. Aquest procés que va de la cultura més popular a la més culta, ha de seguir per consolidar una formació amb més de 30 anys de trajectòria.

Losada tancarà l’etapa en el concert del dia 28 on participaran també la banda juvenil i la Big Band BUMT. Les corals infantils dels col·legis El Carme i La Salle Torreforta cantaran al costat de la banda simfònica un repertori de cançons nadalenques. Les entrades estan a la venda a un preu de 15€ a tarracoticket.cat i tarifes reduïdes per a més grans de 65 anys i més joves de 25 anys.

Un regal per als subscriptors

La Banda Unió Musical de Tarragona ens obsequia amb 2 entrades per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22h del proper diumenge. Recordeu que el concert tindrà lloc dissabte 28 de desembre a les 19h al Teatre Tarragona.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *