23.4 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 2, 2022

El DiR arriba a Tarragona amb el Golf Costa Daurada

Obres del nou gimnàs DiR al Golf Costa Daurada. Foto: Ricard Lahoz.

Ara que és època de molta activitat als gimnasos després de les festes nadalenques, resulta oportú explicar que una de les cadenes més potents del sector arriba aquest 2020 a Tarragona. Es tracta de l’empresa catalana DIR, que gestiona una quarantena de centres propis amb més de 100.000 abonats, i que ha revolucionat la imatge i la manera de fer d’aquest tipus d’instal·lacions esportives.

Aliança entre el club tarragoní i la cadena de gimnasos per obrir a l’abril les noves instal·lacions

El proper mes d’abril està previst que DiR posi en marxa el seu primer gimnàs a la demarcació de Tarragona en un entorn únic i singular: les instal·lacions del Golf Costa Daurada. Comptarà amb una superfície de 900 metres quadrats, distribuïts en diversos espais: zona de recepció, vestidors, sala de fitness, sala d’activitats dirigides (s’hi programaran 50 al llarg de la setmana) i sala de spinning. L’obra també inclou una piscina que, inicialment, serà descoberta, si bé la previsió és climatitzar-la el 2021 i cobrir-la l’any següent.

El nou equipament obrirà portes el proper mes d’abril. Foto: Ricard Lahoz.

L’acord amb DiR permet al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center consolidar-se com “una gran ciutat esportiva familiar en un entorn privilegiat i promovent un turisme de qualitat”, en paraules dels seus responsables. El club ja disposa d’un camp de golf de 18 forats, àrea de pràctiques, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tenis de terra batuda i pitch & putt amb un recorregut de 18 forats.

Golf Costa Daurada es consolida com una entitat esportiva familiar en un entorn de qualitat

DiR, amb 40 anys de trajectòria, s’encarregarà de la selecció de personal i de la gestió del nou gimnàs. Golf Costa Daurada busca amb les noves instal·lacions oferir una proposta diferent als tarragonins i sumar-la a l’actual de pàdel, tenis i golf. També volen potenciar altres activitats vinculades a la bicicleta, el running i el senderisme. De moment, compten amb 800 abonats i amb el gimnàs aspiren a tenir-ne més de 1.500.

 

Més enllà de l’esport, al recinte està previst construir properament un complex residencial, Essentia Costa Daurada, destinat a un públic amant de la natura i la vida activa, que pot atraure gent del país i turistes amb ganes de tenir una primera residència molt a prop del mar.

Golf Costa Daurada vol potenciar la seva imatge vinculada a l’entorn verd i proper al mar. Foto: Ricard Lahoz.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here