Advertisement Advertisement
Carregant ...

Pep Escoda regala un retrat individual als subscriptors del ‘Fet’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Retrats de Pep Escoda, a l’exposició de l’any passat al Centre d’Art. Foto: Ricard Lahoz.

Aquest 2020, Pep Escoda celebra trenta anys de trajectòria professional. I ho vol celebrar també amb els subscriptors del FET a TARRAGONA. Com a complement a l’àmplia entrevista amb ell que publiquem al número 39 de la revista, el fotògraf ens proposa regalar un retrat individual d’estudi a un amic o amiga del FET.

El fotògraf celebra 30 anys de trajectòria professional amb els lectors de la revista

Sota l’etiqueta #PepEscoda30anys, els propers mesos tindran lloc diverses activitats i promocions impulsades per l’artista serrallenc amb estudi a la Part Alta. Una de les primeres que Escoda ha posat en marxa és la d’oferir sessions de retrats en blanc i negre signats per l’autor a un preu de 80 euros. El client en rep una còpia de 26 x 36 cm.

Cada sessió dura gairebé una hora. “M’hi deixo la pell”, assegura el fotògraf. Igual que ho fa quan retrata escriptors, actors o periodistes per diverses publicacions com ICON o Yo dona. L’estil de les obres és amb fons negre, similar a algunes de les que s’exposaven l’any passat al Centre d’Art (Tinglado 2).

Per celebrar aquests “30 anys d’ofici, experiència i il·lusions”, Pep Escoda sorteja una d’aquestes sessions de retrats “fets amb el cor” entre els lectors de la revista. Les persones interessades heu d’enviar un correu al llarg d’aquesta setmana a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

El termini s’acaba dijous 6 de febrer a les 21 hores. L’endemà, divendres, farem públic el nom del guanyador/a d’aquesta sessió de retrat individual a càrrec del fotògraf tarragoní de més projecció internacional.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *