24.5 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Necessitem una ciutat adaptada i més còmoda

Obres al carrer Pons d’Icart. Foto: Ricard Lahoz.

Des de fa uns dies estan en marxa les obres de reforma del carrer Pons d’Icart, des de la intersecció del carrer Adrià fins a la Baixada de Toro. El projecte consisteix en crear una plataforma única amb vorera i calçada diferenciades pel paviment i per la instal·lació d’unes pilones que delimitaran els pas de vianants i el de vehicles.

L’objectiu és facilitar l’accés a la passarel·la de la platja del Miracle des de la Rambla Nova i el centre de la ciutat, especialment a les persones amb mobilitat reduïda, creant un recorregut plenament adaptat. Tota l’obra té un cost de poc més de 100.000 euros.

“Les obres del carrer Pons d’Icart, exemple del microurbanisme que millora la qualitat de vida”

El projecte forma part d’aquest microurbanisme que venim reclamant des de fa anys al FET a TARRAGONA i que costa tant de posar en pràctica. La reforma del carrer Pons d’Icart arriba amb gairebé dos anys de retard, tenint en compte que ja es va anunciar per l’anterior consistori quan es va obrir la passarel·la, el juny del 2018.

Aquesta obra, poc rellevant pel nivell d’inversió però molt necessària, demostra la importància de cuidar els detalls d’urbanisme i mobilitat que milloren la qualitat de la vida quotidiana dels tarragonins. Fins ara, la vorera de Pons d’Icart era impracticablecom d’altres de la Part Baixa de la ciutat que continuen en un estat lamentable– i això canviarà radicalment ben aviat.

“Cal demanar a l’ajuntament més eficàcia i celeritat en la tramitació de projectes”

Al govern de la ciutat cal demanar-li que actuï més i millor en aquest àmbit i en d’altres que ajuden a viure en una Tarragona més còmoda i plenament adaptada. I a la maquinària de l’Ajuntament cal demanar-li que treballi amb més celeritat i eficàcia per tal que projectes com aquest no s’eternitzin als calaixos municipals.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here