Carregant ...

Redescobrir la façana marítima al cap de 50 dies

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Del matí de dissabte 14 de març al matí de dissabte 2 de maig. Just 49 dies després, redescobreixo la façana marítima de Tarragona sota tutela de l’Autoritat Portuària. El primer passeig al cap de set setmanes pel Moll de Costa i l’Escullera. Una sensació de llibertat, una explosió de vida es palpa a l’ambient.

Molta i molta gent des de primera hora corrent, en bicicleta i, sobretot, caminant. Molta gent caminant. Sola o en parella. I molt silenci. Sense cotxes, el silenci s’imposa. Sembla un dia de cursa popular, però no hi ha ni crits, ni comentaris en veu alta ni expressions d’alegria. Cares serioses i alhora d’alliberament. Algunes mascaretes, escasses.

Indicacions per circular per la vorera de la dreta (que no tothom veu i respecta el primer dia) al pont d’accés al Serrallo i al Moll de Costa. I dispositiu especial de la policia portuària al passeig de l’Escullera, dividit pel mig per deixar espais amples per caminants, corredors i ciclistes.  Tot, ben senyalitzat.

Comportament exemplar de la ciutadania, però compte amb la sensació de relaxament que pot suposar la sortida diària i els anuncis de les pròximes fases de desconfinament. Un risc que ja apuntava en un article anterior al FET.

El redescobriment de la façana marítima permet constatar com avança la remodelació de l’antiga seu de l’Autoritat Portuària i com ja s’han posat en marxa les obres del nou Museu del Port. Però també la buidor dels aparcaments de la Marina Tarraco i dels voltants de les oficines del Port.

Aquí en teniu una galeria d’imatges:


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *