Advertisement Advertisement
17.4 C
Província de Tarragona
Dimarts, novembre 28, 2023

El ‘Fet’ convoca la primera visita post confinament

Vista nocturna de la Necròpolis paleocristiana. Foto: MNAT.

Amb moltes ganes de recuperar la nostra vocació cultural, des del FET a TARRAGONA organitzem la primera visita cultural guiada després del confinament. Gràcies al suport del Museu Nacional Arqueològic, us proposem una passejada per la Necròpolis paleocristiana de la mà de Mònica Borrell, directora del museu que gestiona aquest jaciment arqueològic declarat Patrimoni Mundial per la Unesco.

Activitat per als subscriptors: dimecres 1 de juliol a les 19h visitarem la Necròpolis paleocristiana

L’activitat tindrà lloc dimecres 1 de juliol a les 19 hores. Les places són limitades per preservar totes les mesures de seguretat i higiene. La visita està adreçada exclusivament als subscriptors del FET. Cada subscriptor/a pot participar-hi amb un acompanyant. Les inscripcions s’han de fer enviant un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cal accedir a l’espai amb mascareta. I és que amb l’objectiu d’oferir espais segurs, des del MNAT s’han revisat i implementat mesures i protocols per garantir la seguretat dels visitants, els treballadors i la col·lecció. Així, s’han instal·lat les mesures de protecció, informació i senyalització necessàries i s’han adequat els espais als requeriments normatius.

El jaciment arqueològic de Tarragona és un dels cementiris tardoromans més ben conservats

La Necròpolis paleocristiana de Tarragona, amb més de 2.000 enterraments documentats, és un dels cementiris tardoromans (S. III – V dC) més ben coneguts i conservats de l’Imperi romà, testimoni de l’evolució d’un barri fora murs de Tàrraco. Amb aquesta visita, el FET comença a celebrar els 20 anys de Patrimoni Mundial.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here