18.1 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Et convidem al segon concert de l’any de Camera Musicae

Misha Maisky actuarà aquest divendres al Teatre Tarragona amb l’orquestra Camera Musicae.

Arriba a Tarragona un dels concerts més destacats de la temporada. El gran violoncel·lista Misha Maisky unirà el seu talent al de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae sota la batuta de Tomàs Grau per interpretar el Concert per a violoncel i orquestra de Dvořák.

El compositor va escriure aquesta peça durant un viatge del 1892 al 1895 als Estats Units per fer-se càrrec del Conservatori de Nova York. Per completar el programa, Tomàs Grau oferirà Idil·li de Sigfrid, de Richard Wagner.

Amb el violoncel·lista Misha Maisky, l’orquestra actuarà divendres 29 al Teatre Tarragona

El concert tindrà lloc aquest divendres 29 de gener a les 20 hores al Teatre Tarragona. És el primer dels tres concerts que oferiran a Catalunya: l’endemà estaran al Teatre l’Atlàntida de Vic i diumenge 31 al Palau de la Música Catalana.

Per celebrar la funció d’aquest concert extraordinari, gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona disposem d’una entrada doble per regalar a un subscriptor/a del FET. Si esteu interessats en participar en el sorteig, heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores d’aquest dimarts 26 de gener. L’endemà farem públic del nom del guanyador/a.

Les entrades per al concert es poden adquirir a través de Tarracoticket.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here