22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

El ‘FET’ presentarà el número 46 al jardí de Casa Canals

Aspecte general del jardí de Casa Canals en la presentació del número 43 del FET a TARRAGONA, el passat mes de setembre. Foto: David Oliete.

Mig any després de l’últim acte públic, el FET a TARRAGONA torna al jardí de Casa Canals. En aquest cas per presentar la revista número 46, una edició especial gairebé monogràfica per retratar l’impacte d’un any de pandèmia a la ciutat.

La presentació tindrà lloc dissabte 13 de març a les 12,00 del migdia, amb aforament limitat i inscripció prèvia. Els subscripors interessats en assistir-hi podeu enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat indicant el vostre nom i el d’un possible acompanyant.

L’acte tindrà lloc dissabte 13 al migdia, amb inscripció prèvia i totes les mesures de seguretat

Hem triat el jardí de Casa Canals després de l’experiència positiva del passat mes de setembre, quan hi vam presentar el número 43 de la revista i vam lliurar les Distincions FET 2020. Aquest espai exterior i confortable permet desenvolupar l’acte amb totes les mesures sanitàries de seguretat.

El Museu d’Història de Tarragona col·labora en l’organització de l’acte. Es prendrà la temperatura als assistents i es disposarà de gel hidroalcohòlic per al rentat de mans. L’accés al jardí es farà directament des de la porta situada al costat del portal de Sant Antoni.

A la trobada participaran professionals sanitaris, un any després de l’esclat de la pandèmia

A la presentació del FET 46 assistiran professionals sanitaris dels hospitals i l’atenció primària de Tarragona, que continuen treballant en primera línia per fer front a la Covid-19. També escoltarem el testimoni de malalts que han superat el mal tràngol i de professionals i voluntaris que treballen per pal·liar la solitud de les persones grans.

La publicació de la revista i l’organització de l’acte coincideixen amb el primer aniversari de la declaració de l’estat d’alarma i el confinament de la població. Era l’inici d’una època que ha trasbalsat les nostres vides i que recollim en un número especial i monogràfic.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here