25.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 19, 2024

Els terrats de Tarragona, al ‘Fet’ 46

Portada del número 46 del FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

Els terrats, com espais de llibertat en ple confinament. Els terrats, com espais per respirar, per caminar, per llegir, per prendre el sol, o simplement per badar i contemplar les vistes de la ciutat. Al FET hem triat els terrats com els espais que millor simbolitzen l’impacte que ens va provocar ara fa un any l’arribada de la Covid-19 a les nostres vides.

La revista recorda el primer any de pandèmia amb un monogràfic de grans reportatges

El número 46 del FET a TARRAGONA és una revista especial amb grans reportatges que analitzen el primer aniversari de la pandèmia. Un monogràfic de 50 pàgines que arrenca amb una passejada pels terrats que ens han obert una dotzena de subscriptors de la revista. Són només una petita part dels que ens van oferir els lectors quan vam fer una crida a la seva col·laboració. N’estem més que agraïts.

El ‘Fet’ es comença a distribuir aquest dimarts 9 de març entre els subscriptors

El reportatge fotogràfic de David Oliete per les altures de Tarragona ens permet contemplar la ciutat d’una altra manera i recordar com, ara fa un any, ens vam refugiar als terrats i les terrasses de casa de la por al contagi. La portada de la revista pretén reflectir el desig i la necessitat de respirar, d’agafar aire per afrontar el segon any de la pandèmia amb l’esperança de la vacuna.

El monogràfic inclou aquests altres continguts:

Un any sense treva als hospitals: visitem la unitat de cures intensives, l’àrea d’Urgències i una planta per a malalts covid de l’hospital de Santa Tecla.

Un any sense treva a l’atenció primària: visitem el CAP Jaume I que abasta una població de 27.000 persones i comprovem com han canviat la manera de treballar.

Vèncer el virus: el testimoni de tres persones que han estat ingressades (algunes a l’UCI) i que han superat la Covid, no sense dificultats.

Vèncer la solitud: persones grans que viuen la pandèmia sense cap companyia. Només amb el suport de professionals i voluntaris de Creu Roja.

Néixer en temps de pandèmia: el contrapunt a tanta tristesa i mortalitat. Mares i pares ens expliquen l’experiència de tenir un fill/a en un context sanitari tan complex.

El futur econòmic del territori i noves iniciatives culturals nascudes en ple confinament també formen part del continguts del monogràfic de la revista. Però, a més, publiquem en exclusiva un reportatge d’una casa singular de la Part Baixa de Tarragona, construïda ara fa 200 anys, amb uns espais únics que es poden destinar a museu o centre d’interpretació.

Fes-te del ‘Fet’ per només 30 euros l’any

Si voleu descobrir aquests continguts exclusius i diferents, us convidem a fer-vos subscriptors del FET per només 30€ l’any. I si ja en formeu part de la comunitat del FET, us proposem regalar una subscripció a un amic o familiar. Un regal de bon periodisme i cultura que dura tot l’any.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

 

El FET 46 es comença a distribuir a partir d’aquest dimarts 9 de març entre els subscriptors i a les llibreries. I, per primera vegada en mig any, organitzem un acte públic de presentació amb aforament limitat i inscripció prèvia. Com ja vam anunciar, l’acte el celebrarem dissabte 13 de març a les 12h al jardí de Casa Canals.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here