24.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Les imatges de la visita guiada al teatre romà

Totes les fotos del reportatge són de Ricard Lahoz.

Nova activitat cultural organitzada pel FET per difondre el Patrimoni Mundial. Aquest dimarts, en col·laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, hem realitzat una visita guiada al Teatre romà amb un grup de 25 subscriptors de la revista.

Mònica Borrell, directora del museu, s’ha encarregat d’explicat els elements clau del monument i les diferents etapes que ha viscut al llarg de la història; també les vicissituds dels últims 50 anys, a partir de les mobilitzacions veïnals, i les intervencions realitzades darrerament per explicar millor les funcions del teatre.

Borrell ha remarcat la importància de seguir realitzant visites guiades i altres tipus d’activitats al teatre mentre es perfilen projectes més ambiciosos i a llarg termini que afecten tota l’àrea propera de la Part Baixa de la ciutat.

Aquí en teniu més imatges, de la visita amb els lectors del FET:

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here