Advertisement Advertisement
Carregant ...

Imatges del retorn de la Processó de Sant Pere al Serrallo

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dos anys després, el barri del Serrallo recupera la processó de Sant Pere. La pandèmia va impedir l’any passat qualsevol tipus de celebració. Enguany, sense fer-ho públic, un grup de pescadors han traslladat la figura des de l’església a l’interior de la Confraria davant l’expectació d’alguns veïns i curiosos.

Amb la càmera hem pogut accedir a un espai de silenci i intimitat on a última hora del vespre d’aquest dimarts 29 de juny deixaven la figura del patró dels pescadors, que continua provocant gran devoció al Serrallo.

L’acte havia començat una hora i mitja abans amb la celebració de la missa a l’església de Sant Pere. Un cop finalitzada, la figura ha sortit a espatlles amb els aplaudiments del públic, però sense les aglomeracions d’abans de la pandèmia.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *