23.5 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Imatges del retorn de la Processó de Sant Pere al Serrallo

Dos anys després, el barri del Serrallo recupera la processó de Sant Pere. La pandèmia va impedir l’any passat qualsevol tipus de celebració. Enguany, sense fer-ho públic, un grup de pescadors han traslladat la figura des de l’església a l’interior de la Confraria davant l’expectació d’alguns veïns i curiosos.

Amb la càmera hem pogut accedir a un espai de silenci i intimitat on a última hora del vespre d’aquest dimarts 29 de juny deixaven la figura del patró dels pescadors, que continua provocant gran devoció al Serrallo.

L’acte havia començat una hora i mitja abans amb la celebració de la missa a l’església de Sant Pere. Un cop finalitzada, la figura ha sortit a espatlles amb els aplaudiments del públic, però sense les aglomeracions d’abans de la pandèmia.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here