18.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

[FOTOGALERIA] Així es prepara el Retaule

Una barreja de nervis i emocions travessen les parets de la Catedral. En una sala amagada dels focus, les dones i els homes de l’Esbart Santa Tecla es preparen per una representació del Retaule molt especial, la primera que faran davant l’altar major, la del 30è aniversari.

Últim assaig amb roba de carrer i mascaretes; darreres indicacions del director Lluís Calduch; canvi de vestuari; uns punts de costura, perruqueria i maquillatge; cares de concentració… El FET comparteix amb l’esbart i en exclusiva aquests moments màgics i irrepetibles.

Aquí en teniu el resultat:

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here