9.9 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 7, 2021

De regal, el llibre ‘Imaginar la Tecla’

Coberta del llibre ‘Imaginar la Tecla’.

La publicació a les planes del FET, durant més d’un any, de nou relats il·lustrats amb la commemoració dels 700 anys de les festes de Santa Tecla com a fil conductor, tindrà un colofó a l’altura del projecte.

Aquest proper mes de desembre es presentarà a l’Antiga Audiència el llibre Imaginar la Tecla, que recull els textos i les il·lustracions, amb una coberta especial dissenyada per Àngel Sauret Sumalla, professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona (EADT).

Sortegem 20 exemplars del recull de 9 relats il·lustrats sobre la Festa Major

A la revista número 50, a la venda a les llibreries Adserà i La Capona, tanquem la sèrie amb la publicació dels últims dos relats il·lustrats: A toc de gralla, de Noemi Bagés i Ana Gómez i Solució de continuïtat, d’Albert Ventura i Anna Roca.

L’objectiu del llibre, editat per l’Ajuntament de Tarragona, és difondre el treball dels creadors culturals de la ciutat i el seu entorn en aquesta celebració històrica, amb una mirada contemporània i singular.

PARTICIPEU AL SORTEIG RESPONENT UNA PREGUNTA SOBRE LES PORTADES DEL ‘FET’

Per celebrar els 700 anys de la Festa Major i per agrair als subscriptors del FET el seu suport, sortegem entre la nostra comunitat de lectors 20 exemplars del llibre Imaginar la Tecla abans de la seva presentació en públic.

Podeu participar al sorteig responent aquesta pregunta, ara que hem publicat a la revista les 50 primeres portades del FET: Quina portada us agrada més? 

Les subscriptores i subscriptors interessats heu d’enviar un correu amb l’enunciat PORTADES a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores de dimecres 1 de desembre. L’endemà enviarem un correu als 20 subscriptors afortunats amb el sorteig. Els guanyadors hauran de recollir el seu exemplar el dia de la presentació del llibre a l’Antiga Audiència.

 

Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here