18.7 C
Província de Tarragona
Dissabte, juny 15, 2024

Ballesteros: “Anem cap a una Tarragona més empetitida”

Josep Fèlix Ballesteros, aquest dimecres a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Fracàs, inestabilitat i feblesa. “La no aprovació dels pressupostos municipals, per primera vegada des de 1979, és el reflex d’un govern en minoria molt precària, caòtic, sense projecte, sense coherència ni prioritats”, afirma Josep Fèlix Ballesteros. “Ara toca fer política partit a partit“, diu en relació als modificatius de crèdit i uns comptes prorrogats.

l’ex alcalde alerta que “el decreixement significa morir per inanició”

L’exalcalde és molt crític amb la falta de pressupost per aquest 2022. Tot i així, Ballesteros -que ha passat aquest dimecres pel programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona- es mostra disposat a seguir negociant des de les files del PSC amb el govern municipal d’ERC, Junts i la CUP “per ser fidels i lleials a la ciutat”.

Ballesteros també rebutja la fórmula per debatre el nou POUM. Creu que el govern vol “entretenir” la resta de partits perquè “hi ha diferències de model de ciutat entre ells a nivell intern”. Considera que no s’ha de partir de zero i que es poden aprofitar molts aspectes del pla urbanístic suspès pel Suprem el 2020.

“caldrà anar partit a partit”, diu en relació al pressupost prorrogat

“Anem cap a una Tarragona més empetitida”, alerta Ballesteros. “Hi ha fuita de gent que se’n va a viure a altres municipis, perquè aquí no hi ha prou oferta d’habitatge nou i atractiu”. Això i la pèrdua dels ingressos de la indústria química li porta a aquesta reflexió: “Parlar de decreixement significa la mort per inanició de la ciutat”. I avisa: “Si veiem que el govern continua marejant la perdiu, presentarem una proposta pròpia de POUM amb una idea de creixement sostenible”.

A la mateixa entrevista, l’exalcalde valora el traçat del tramvia i es mostra molt escèptic sobre la seva execució; analitza la ubicació del Fòrum Judicial i es mostra partidari de l’enderrocament de la plataforma del Miracle, però “conservant un espai d’aparcament”.

“tenim tres grans candidats per a les eleccions del 2023”

En clau interna, Ballesteros parla de “tres grans candidats” per aspirar a l’alcaldia a les eleccions del 2023. De moment, les primàries al PSC es retarden fins a la primavera.

Aquí podeu escoltar íntegrament l’entrevista:

Ballesteros: “Moltes entitats estan esperant que tornem a governar”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. I ho diu ell, que ha deixat la ciutat desfeta, bruta, morta culturalment i amb més forats que un formatge? No entenc com s’atreveix a deixar-se veure. No té vergonya. Tarragona no es mereix aquest cinisme, aquesta mediocritat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here