21.2 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Andreu: “L’any que ve estrenarem la ciutat esportiva del Nàstic”

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, abans de l’entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona.

La temporada vinent començarà a funcionar la ciutat esportiva del Nàstic, a tocar de l’Anella Mediterrània. El president del club, Josep Maria Andreu, es compromet a fer efectiu el calendari “perquè el futbol base s’ho mereix” i el projecte “és bo per l’entitat i per Tarragona”. Les instal·lacions -amb un mínim de 3 camps de futbol- seran “austeres”, però de gran utilitat. Serviran perquè els més de 30 equips del planter i els més de 500 infants involucrats puguin entrenar en millors condicions.

es faran les instal·lacions amb el rendiment del pla urbanístic pmu-34

Andreu ha fet l’anunci aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona. El projecte de la ciutat esportiva a Camp Clar està vinculat al desenvolupament d’un pla parcial urbanístic (PMU-34) entre l’estadi actual i la ITV, on es contempla la construcció de més de 500 habitatges. El 45% del terrenys són del Club Gimnàstic i el president calcula que se’n pot treure un rendiment d’uns vuit milions d’euros.

hi haurà almenys 3 camps de futbol per al futbol base

Amb aquests diners es milloraran les instal·lacions del tenis, el frontó i el pavelló a la Budellera i es construirà la ciutat esportiva. El PMU-34 forma part de les normes urbanístiques temporals aprovades per la Generalitat i, per tant, no es veu afectat per la suspensió del POUM. “Estem més a prop que mai, s’ha retardat molt però en qüestió de setmanes ho tindrem desencallat”, afirma Andreu tot elogiant el paper de l’ajuntament per tirar endavant el pla parcial.

el nàstic vol que el barça vingui a celebrar els 50 anys del nou estadi

A la mateixa entrevista, el president del Nàstic ha desvetllat que han convidat el FC Barcelona a jugar un partit amistós aquesta temporada per celebrar els 50 anys del Nou Estadi. “Tenim molt bones relacions amb el Barça i amb el presidenta Laporta”, ha assegurat. Cal recordar que el Barça i el Nàstic van inaugurar les instal·lacions l’1 de febrer de l’any 1972.

“en 5 anys hem de tornar a primera, si fem bé les coses”

En un altre ordre de coses, Andreu també ha afirmat, contundent: “Si el Nàstic només fos un club i no una Societat Anònima Esportiva, ja fa temps que hauria plegat”. De cara al futur més immediat, reconeix que serà “un fracàs” si l’equip no juga enguany la lligueta d’ascens a Segona Divisió. I a mig termini, a cinc anys vista, preveu “pujar a Primera, si fem bé les coses”.

Aquí podeu recuperar íntegra l’entrevista a Josep Maria Andreu, realitzada aquest dilluns amb el periodista Carles Cortès:

Andreu: “La temporada que ve tindrem una ciutat esportiva nova”

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here