19.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 11, 2024

El FET organitza un nou cicle de Converses

Amb la voluntat de promoure el diàleg i de compartir amb la societat tarragonina idees, propostes i reflexions d’interès, al FET engeguem una nova iniciativa: el cicle ‘FET de Converses’, que vol posar damunt la taula alguns dels grans temes de present i de futur a Tarragona i al conjunt del país.

La llengua, tarragona i el canvi climàtic: tres temes a debat

Fruït de la nostra inquietud periodística i ciutadana, convoquem un cicle de tres activitats, amb tres ponents i tres qüestions a tractar i debatre. Les trobades -obertes a tothom- tindran lloc aquests propers mesos d’abril i maig a la sala d’actes del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, al carrer Major 14.

el cicle vol compartir amb la societat idees i propostes de futur

La situació de la llengua catalana, el posicionament de Tarragona a Catalunya i la gravetat de l’emergència climàtica seran els temes que abordarem en aquest primer cicle. El format aposta per una conversa del director del FET, Ricard Lahoz, amb l’expert en cada matèria i per un diàleg amb el públic assistent.

El cicle arrencarà dimarts 5 d’abril a les 19h amb la conversa ‘El català, en estat d’emergència?’. La filòloga i sociolingüista tarragonina Marina Massaguer Comes respondrà als interrogants que li plantejaran el director de la revista i el públic.

La segona trobada tindrà lloc dimarts 3 de maig a les 19h. El professor de la URV Jordi Jaria i Manzano abordarà el moment actual de Tarragona parlant d’autoestima, innovació i resiliència.

El cicle es tancarà dimarts 17 de maig a les 19h tractant la crisi climàtica i la seva incidència a Tarragona amb la biòloga Purificació Canals, que és presidenta de MedPAN, Xarxa d’Àrees Marines de la Mediterrània.

els convidats seran marina massaguer, jordi jaria i puri canals

I és que una de les característiques del ‘FET de Converses’ és que els tres ponents són tarragonins amb projecció professional nacional i internacional.

Amb aquesta iniciativa, des del FET tornem a demostrar que som molt més que un revista i un digital: volem aportar idees i contribuir al debat i la reflexió al si de la societat tarragonina

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here