29.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 24, 2024

El ‘Fet’ 53 es presentarà al Col·legi d’Arquitectes

Sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, escenari de la presentació del número 53 del FET. Foto: David Oliete.

El número 53 de la revista FET a TARRAGONA es presentarà a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes, al carrer de Sant Llorenç. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc dimarts 10 de maig a les 19h.

El dossier principal de la revista vol posar en valor l’arquitectura singular de la ciutat, més enllà dels edificis més emblemàtics (Tabacalera, Banc d’Espanya, Metropol…) que ja han estat protagonistes en números anteriors del FET.

L’ACTE TINDRÀ LLOC DIMARTS 10 DE MAIG A LES 19 HORES

Al llarg de 25 pàgines, us proposem diversos recorreguts per la ciutat per contemplar edificis d’estils i èpoques molt variades, però representatius dels últims cent vint anys. Un dels itineraris va de punta a punta de la ciutat i un altre es concentra a la Rambla Nova. També accedim a l’interior de l’obra arquitectònica considerada de referència pels experts i a l’arxiu del propi Col·legi d’Arquitectes, un espai poc conegut.

LA REVISTA analitza edificis SINGULARs DE TARRAGONA

A la presentació del dia 10 de maig participaran arquitectes, però també altres protagonistes del FET 53 que, com sempre, expliquen històries atractives. En els propers dies desvetllarem els continguts que hem preparat per a la revista.

L’acte al Col·legi d’Arquitectes és obert al públic en general: NO CAL inscripció prèvia.

Hi esteu tots convidats!!!

Fa més de quatre anys, el FET ja va presentar a la seu del COAC el número 26 de la revista.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here