Advertisement Advertisement Advertisement
13.5 C
Província de Tarragona
Divendres, març 31, 2023

Itineraris per descobrir la Tarragona menys freqüentada

Foto: David Oliete.

Aquest mes de gener arriben els tres itineraris participatius vinculats al futur Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Tarragona. Aquestes rutes a peu estan pensades per conèixer sobre el terreny les possibilitats i reptes d’ordenació que ha de plantejar el POUM. L’entorn del riu Francolí i l’Horta Gran són alguns dels escenaris d’aquests itineraris.

rutes a peu per recollir opinions de cara al futur poum

El primer es farà a la zona del Francolí el proper dissabte 14 de gener a les 10.30 h. El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig, diu que “l’objectiu principal d’aquests recorreguts és recollir impressions de la ciutadania i deliberar al voltant d’aquests temes i que serveixin de descoberta d’espais sovint poc freqüentats”.

Tots els recorreguts participatius són gratuïts i oberts, amb inscripció prèvia, a tota la ciutadania. Aquestes són les tres propostes:

El procés participatiu vinculat al POUM va dedicar el mes de desembre a convocar trobades amb els veïns als barris de ponent i nord de la ciutat. Aquest gener es reprenen a la Part Alta (dimarts 10 a les 18h a Casa Canals) amb un debat sobre la peatonalització del barri, entre d’altres qüestions, i després seguirà pel centre i la zona de llevant.

El calendari de tallers participatius és el següent:

Respecte de les activitats participatives ja realitzades durant el 2022, als quatre tallers sectorials van participar un total de 66 persones de 42 entitats, moltes de les quals han participat en dos o més tallers sectorials. D’altra banda, als cinc tallers territorials realitzats fins ara han participat 95 persones, bé a títol individual o representant entitats del territori (un total de 27).

La valoració de les activitats ha estat molt positiva per part de les persones assistents, que les han puntuat per sobre dels 4 punts dels 5 possibles.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here