Advertisement Advertisement
Carregant ...

Qui som

fotos_grup2_fet_005

Els periodistes Ricard Lahoz i Josep Ardila som els impulsors del FET A TARRAGONA, que neix l’octubre de 2012.

Ricard Lahoz

fet_web_001

Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Màster en Gestió Empreses Radiofòniques per la UAB. Postgrau en Comunicació Política per l’ICP. Sóc professor del Departament de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. He dirigit durant més de 18 anys l’emissora Tarragona Ràdio. Abans havia treballat a Barcelona (Cadena SER, Ràdio Miramar, Emissores Municipals de Catalunya i col·laboracions en premsa escrita). També he dirigit programes de televisió local a Tarragona i durant vuit anys he estat vicepresident de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Josep Ardila

fet_web_006

Llicenciat en Periodisme per la URV. Sóc director de l’emissora Ràdio Montblanc. He traballat a Tarragona Ràdio quatre anys, a la redacció d’informatius i a la producció i presentació de programes. M’interessen tots els àmbits de la informació, però m’hi he abocat especialment al món dels castells. He dirigit el programa de ràdio Toc de castell i ara faig la informació castellera al Diari de Tarragona.


La segona etapa del FET A TARRAGONA, amb una renovació del digital i la publicació d’una revista, compta amb un consell de redacció al qual s’hi han sumat altres periodistes:

Albert Ollés

fet_web_011

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Comunicació i Esport pel Centre d’Estudis Olímpics de la UAB. Màster de Periodisme BCN_NY per la Universitat de Barcelona (UB) i la Columbia University. He treballat de redactor de política a Barcelona i Madrid, i d’informació local a El Periódico de Catalunya (2004-2012). He estat redactor d’esports del Diari de Tarragona i Tarragona Ràdio durant les temporades 2000-2001 i 2001-2002 i redactor de futbol català del diari SPORT (1997-2000). Em vaig formar a la premsa local i comarcal del Baix Llobregat i L’Hospitalet i també he treballat als diaris El País i Mundo Deportivo, a les agències EFE i Europa Press i a Catalunya Ràdio i Cope Barcelona.

Jordi Suriñach

fet_web_009

Llicenciat en periodisme per la UAB. Postgrau en buscadors per l’IdEC-Pompeu Fabra. Com a professional autònom, sóc el responsable de les xarxes socials de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i el responsable de comunicació del Concurs de Castells. He estat vinculat molts anys a la informació castellera, primer a Tarragona Ràdio, després al diari El Punt i a Catalunya Ràdio, i ara al portal Cdecastells. Paral·lelament, he treballat a SEMIC coordinant els continguts web de la pàgina web de l’Ajuntament de Tarragona (2009-2011) i a Tarragona Ràdio (2002-2009) com a redactor i productor.

Quim Pons

fet_web_007

Llicenciat en Història i DEA en Projecte Europeu a la URV. He treballat al primer diari digital de Tarragona, El Balcó, com a redactor d’esports. Vaig començar a fer ràdio presentant el programa Parlem d’Esports a Ràdio Sant Pere i Sant Pau. He fet televisió com a redactor d’esports per TV3 Tarragona durant dues temporades i de redactor del programa De Vacances de TV3 a la productora Seqüència. Durant vuit temporades he seguit el dia a dia del Nàstic a Tarragona Ràdio, copresentant el programa Sempre Nàstic i totes les transmissions dels partits de l’equip grana a Segona B, Segona A i Primera Divisió. He narrat partits també per a la Cadena Cope i Radio Evolución i, darrerament, a Ràdio Marca i IB3 Ràdio.

David Oliete

fet_web_003

Fotògraf i realitzador audiovisual. Recentment he dirigit el curt documental Som Castells i el vídeo del darrer Concurs de Castells. Abans havia treballat al Canal 3XL, La Marató de TV3, l’Estudi Mariscal & Fernando Trueba PC, la revista Mondosonoro, Tarragona Ràdio i COM Ràdio. Actualment sóc tècnic de comunicació a l’Ajuntament de Tarragona.

Anna Plaza

fotos_grup2_fet_002

He estat redactora d’informatius a Tarragona Ràdio durant 10 anys, especialitzada en temes de cultura. Redactora de la revista de Vila-seca El Pont de Fusta.

Enric Garcia

fotos_grup2_fet_004

Graduat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili. També sóc alumne del Grau en Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i autor del llibre La Mulassa de Tarragona (Arola Editors, 2011).