ENCARA NO ETS DEL FET?

El número 3 de la revista del FET A TARRAGONA, el primer del 2014, ja és al carrer.

El bimil·lenari de la mort de l’emperador romà August -vinculat a la història de la ciutat-, que es commemora enguany, ens serveix de pretext per dedicar un dossier de setze pàgines a la seva figura i, sobretot, a la Tàrraco romana.

doble-pagina-dossier-fet3

Sense deixar de banda el calendari, la consulta sobre el futur de Catalunya fixada per al 9 de novembre és un altre tema destacat. En parla a una extensa entrevista la tarragonina que ha arribat més amunt a la carrera judicial, la magistrada del Tribunal Suprem, Rosa Maria Virolés. També expliquem la tasca de voluntaris castellanoparlants per defensar la independència als barris de la ciutat.

 

L’alarmant estat de degradació de l’antiga fàbrica de Tabacalera, la comunitat estrangera de la Universitat Rovira i Virgili, el Club Bàsquet Tarragona, el mig segle de vida del Club Natació Tàrraco, les dues cares del Carnaval tarragoní i el finançament de les colles castelleres, són altres protagonistes del número 3.

 

Encara no ets del FET? La revista té un preu de 5€. Si et fas subscriptor la rebràs còmodament a casa per només 30€ l’any (6 números). Fes click aquí, posa les teves dades i formaràs part de la família del FET a TARRAGONA. 

 

 

Punts de venda exclusius del FET A TARRAGONA:

 

Llibreria Adserà. Rambla Nova, 94.

Llibreria Cal Matias. C/ Trafalgar, 7.

Llibreria de la Rambla. Rambla Nova, 99.

Llibreria La Capona. C/ Gasòmetre, 41-42.

La Cocotte. Plaça del Rovellat, 13.

El Lloro. C/ Governador Gonzàlez, 18.

Tarragona Turisme. C/ Major, 39.