Ja som 300!

LA REVISTA FET A TARRAGONA SUPERA JA LES 300 SUBSCRIPCIONS. GRÀCIES A TOTs PEL VOSTRE SUPORT!

 

El primer número de la publicació, presentat el passat 9 de setembre, ha tingut una gran acollida i ha estat molt present a la Festa Major, protagonista de la portada i el dossier central.

A més de Santa Tecla, la revista inclou diferents reportatges, articles i entrevistes sobre la gent que fa i estima Tarragona:

– Institucions emblemàtiques, com l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), que estrena en exclusiva per al FET la nova seu a l’antiga fàbrica de la Chartreuse.

fet-doble_s

– Tarragonins amb projecció universal, com el cantant d’òpera Àngel Òdena, protagonista d’una extensa entrevista on parla de la seva trajectòria, del futur i de la seva especial vinculació amb la ciutat.

– Centres de ensenyament de referència, com l’IES Comte de Rius, i empreses que mouen l’economia, com les de la indústria química, agermanades en un nou projecte de formació ocupacional sense fronteres.

– Joves emprenedores que innoven, com les impulsores de la pastisseria-cafeteria La Cocotte i de la botiga per a nadons To2 BeBe.

– Entitats que fan una tasca pedagògica i solidària d’un valor incalculable, com el Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta.

– Clubs simbòlics com el Nàstic, representat actualment arreu del món pels jugadors de l’inoblidable ascens a Primera del 2006.

– Grans professionals gairebé desconeguts com Ramón Pallejà, coordinador del Pla Director dels Jocs del Mediterrani del 2017.

– Colles castelleres que rememoren fites històriques, com el primer castell de nou de la Jove de Tarragona de fa vint anys.

– Equipaments culturals de primera línia, com el Centre d’Art (CA), que inicia un canvi d’etapa trascendental per al seu futur.

 

L’opinió té una presència destacada a la revista amb els articles de quatre tarragonins amb una reconeguda trajectòria professional en els seus respectius àmbits: Jordi Jaria, doctor de Dret Constitucional de la URV; l’advocat Pere Grau, el periodista Ignasi Soler i la gestora cultural Rosa Comes.

El número 1  es completa amb el record, a títol póstum, del primer alcalde de la democràcia restaurada, Josep M. Recasens, i amb un perfil de la presentadora tarragonina del Telenotícies Migdia de TV3, Núria Solé, que ens descobreix la seva vessant més íntima i personal.

 

FET A TARRAGONA. UNA PUBLICACIÓ BIMESTRAL DIRIGIDA PER RICARD LAHOZ I AMB UN AMPLI EQUIP DE PERIODISTES I OPINADORS QUE T’EXPLICARAN LES MILLORS HISTÒRIES DE LA CIUTAT

Històries d’èxit, Històries d’esforç, Històries de compromís, Històries de generositat, Històries de coratge, Històries de superació, Històries de solidaritat, Històries de passió, Històries de rivalitat, Històries de recerca, Històries de proximitat, Històries de voluntariat, Històries anònimes, Històries d’innovació, Històries per descobrir, Històries que emocionen, Històries de futur…

  • LA REVISTA DELS QUE FAN I ESTIMEN LA CULTURA
  • LA REVISTA DELS QUE FAN MOURE L’ECONOMIA
  • LA REVISTA DELS QUE FAN SERVEI A LA SOCIETAT
  • LA REVISTA DELS QUE FAN TARRAGONA

FET A TARRAGONA
Històries de la ciutat

 

La revista té un preu de 5€. Si et fas subscriptor rebràs la publicació còmodament a casa per només 30€ (6 números). Fes click aquí, posa les teves dades i  formaràs part de la gran família del FET a TARRAGONA.