Què fem

Ricard Lahoz, director del FET a Tarragona
Ricard Lahoz, director del FET a Tarragona

FET A TARRAGONA arrenca l’octubre de 2012 com un mitjà digital, impulsat per Ricard Lahoz i Josep Ardila, que vol explicar el que passa a la ciutat a partir del testimoni dels seus protagonistes. El FET neix per explicar de manera diferent el que es fa a Tarragona, sobretot en els àmbits de la cultura, la societat civil i el món econòmic.

No som un diari digital convencional perquè no seguim l’actualitat estricta ni l’agenda de convocatòries de premsa. La del FET ha estat, i és, una aposta pel gènere de la crònica per explicar esdeveniments –més enllà de la notícia-, i pels espais de reflexió, anàlisi i opinió i els articles que contextualitzen una determinada situació.

Superada l’etapa inicial, ara fem passos endavant amb un  web renovat i la publicació d’una revista de Tarragona, avalada per un grup de periodistes amb una àmplia experiència en diversos camps. Tot plegat, amb els criteris d’imatge dels amics de Mènsula –Txomin Medrano i Josep Serra- i de disseny i maquetació de Lo Studi (Marta Daniel).

El FET A TARRAGONA digital no modifica la seva filosofia: seguim apostant per la crònica com el millor gènere que explica un esdeveniment i el contextualitza. Insistim en l’anàlisi i l’opinió i ampliem els reportatges per donar la veu a moltes persones que fan coses interessants.

La revista FET A TARRAGONA és una publicació de continguts locals, inèdita a Tarragona per la qualitat del disseny, la fotografia i els textos. De periodicitat bimestral, la revista explica històries de la ciutat en format d’amplis reportatges i entrevistes als seus protagonistes.

Volem explicar històries d’èxit, esforç, superació, solidaritat, innovació, compromís, recerca, generositat… Històries dels que fan la cultura de Tarragona. Històries dels que fan un servei a la societat. Històries dels que fan moure l’economia.

És la revista dels que fan coses a Tarragona i per Tarragona. La revista d’una ciutat dinàmica, activa, emprenedora i moderna. Fes-te subscriptor del FET en format de paper i suma’t als lectors diaris del digital.

Ben trobats al FET a TARRAGONA!

 

Ricard Lahoz, director

 

UN LOGO AMB ESSÈNCIES SIMBÒLIQUES TARRAGONINES

Logo pastilla  

El logo del FET a TARRAGONA, dissenyat per Mènsula, evoca dos elements arquitectònics especialment simbòlics per als tarragonins. La lletra A que uneix les paraules FET i TARRAGONA està inspirada en una de les dues moldures amb finestra que rematen la cornisa de la façana principal de la catedral i li donen la seva característica imatge.

El mot fet està creuat per una línia horitzontal que fa que la paraula recordi el balcó del Mediterrani. Disseny d’avantguarda i modernitat per a dos del principals símbols de l’història de la ciutat.

Per a més informació sobre el disseny del logo i el web, llegiu la crònica L’equip “A” del FET a TARRAGONA.