Advertisement Advertisement
Carregant ...

Subscriu-te al FET a TARRAGONA!

La revista té un preu de 5 €. Si t’hi subscrius rebràs la publicació còmodament a casa per només 30 € (6 números). Introdueix les teves dades al següent formulari i formaràs part de la família del FET a TARRAGONA.

Nom i cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Adreça

Municipi

Codi postal

Número de compte corrent

Observacions

Emplena el codi de seguretat


captcha
 

Newsletter

També pots subscriure’t al nostre butletí de notícies (newsletter). Simplement introdueix aquí la teva adreça electrònica i rebràs una comunicació mensual amb un resum de la nostra activitat.

Nom i cognoms

Correu electrònic

Emplena el codi de seguretat


captcha
 

RSS

I si vols estar al dia del que publiquem pots subscriure’t al nostre feed RSS a través dels següents enllaços:

Per secció:

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us comuniquem que les dades que heu tingut l’amabilitat de facilitar-nos passaran a formar part de la base de dades de FET COMUNICACIÓ, responsable del fitxer, per un període de 12 mesos i seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació entre les parts i informar-vos de les diferents activitats que s’hi duguin a terme. Així mateix, posem al vostre coneixement el dret que us assisteix d’accedir, rectificar o oposar-se respecte a les dades facilitades en els termes establerts a la legislació vigent, dirigint-se per escrit a la següent adreça: FET Comunicació. C/ Torres Jordi, 10-A.8è-4a. 43005. Tarragona.