Subscripcions

Subscriu-te al FET a TARRAGONA!

La revista té un preu de 6 €. Si t’hi subscrius rebràs la publicació còmodament a casa per només 35 € (6 números). Introdueix les teves dades al següent formulari i formaràs part de la família del FET a TARRAGONA.

  Nom i cognoms

  Correu electrònic

  Telèfon

  Adreça

  Municipi

  Codi postal

  Número de compte corrent

  Observacions

  Emplena el codi de seguretat


  captcha

   

  Newsletter

  També pots subscriure’t al nostre butletí de notícies (newsletter). Simplement introdueix aquí la teva adreça electrònica i rebràs una comunicació mensual amb un resum de la nostra activitat.

   Nom i cognoms

   Correu electrònic

   Emplena el codi de seguretat


   captcha

    

   RSS

   I si vols estar al dia del que publiquem pots subscriure’t al nostre feed RSS a través dels següents enllaços:

   Per secció:

    

   D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us comuniquem que les dades que heu tingut l’amabilitat de facilitar-nos passaran a formar part de la base de dades de FET COMUNICACIÓ, responsable del fitxer, per un període de 12 mesos i seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació entre les parts i informar-vos de les diferents activitats que s’hi duguin a terme. Així mateix, posem al vostre coneixement el dret que us assisteix d’accedir, rectificar o oposar-se respecte a les dades facilitades en els termes establerts a la legislació vigent, dirigint-se per escrit a la següent adreça: FET Comunicació. C/ Torres Jordi, 10-A.8è-4a. 43005. Tarragona.