Camí dels 500

Les primeres sis revistes del 'Fet a Tarragona'. Les fotos de portada són obra de David Oliete i Agustí Arévalo
Revistes del ‘Fet a Tarragona’. Les fotos de portada són obra de David Oliete i Agustí Arévalo.

Fidels al nostre esperit fundacional emprenedor, la gent del FET A TARRAGONA ens hem marcat un primer objectiu per iniciar el 2015després de consolidar-nos durant el 2014 com a realitat periodística a la ciutat.

 

Més d’un cop hem escrit que l’ànima del FET són els seus subscriptors, un club fidel de lectors i amics amb qui interactuem mitjançant sortejos d’entrades per a espectacles, regals, activitats culturals col·lectives i promocions que, de mica en mica, estan guanyant en qualitat i quantitat.

 

Hores d’ara som ja a prop de la xifra màgica dels 500 subscriptors i volem superar-los ben aviat. La revista la podeu trobar a les llibreries i quioscos de la ciutat a un preu de 5 €. Si us en feu subscriptors la rebreu còmodament a casa mitjançant un únic pagament de 30 € l’any i podreu participar a les diferentes activitats del Club del FET. Podeu complimentar la subscripció clicant aquí.

 

El 2014, a més de regalar entrades per als diferents espectacles que es programen a la ciutat, vam organitzar dues rutes guiades per les restes del circ romà, un recorregut per les fortificacions del 1.700 i una visita al museu del Port de Tarragona. També vam organitzar dues visites guiades al celler modernista de Nulles, amb cata final i obsequis per gentilesa d’Adernats.

 

A més, i en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), vam estrenar el cicle de debats, Diàlegs, que enguany ja ha iniciat la segona edició. I vam organirzar un acte cultural per presentar tots els números de la revista (ja en portem nou).

 

Per al 2015 hem preparat un programa encara més ambiciós que us anirem detallant de mica en mica, mentre anem fent camí cap als 500 subscriptors. Us hi afegiu?