25.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Jordi Sentís i Albert Grau lideraran, un any més, la Jove de Tarragona

Jordi Sentís i Albert Grau continuen com a cap de colla i president de la Jove. (foto: Jove de Tarragona)
Jordi Sentís i Albert Grau continuen com a cap de colla i president de la Jove. (foto: Jove de Tarragona)

Ha estat un cap de setmana de canvis de noms i novetats a les direccions de la Jove i els Xiquets de Tarragona. Al Cós del Bou i al Carrer Santa Anna han canviat part de les seves juntes i tècniques, tot i que l’essència és manté igual que la temporada passada.

La gran incògnita de les darreres setmanes ja s’ha resolt. Finalment, i com ja us vam explicar ara fa una setmana, Jordi Sentís continuarà com a cap de colla dels liles per un any més, acompanyat d’Albert Grau, que també repeteix com a president. Després que cap candidatura hagi prosperat, l’actual junta de la Jove ha hagut d’agafar les regnes de les colla, almenys durant un any més.

A l’assemblea d’aquest dissabte, els liles van donar suport a la proposta de Jordi Sentís amb un 90% dels vots. Una proposta que inclou nous noms als càrrecs de responsabilitat a la colla. Gorka Bertran serà el nou cap de pinyes i Míriam Àlvarez la nova cap de canalla. Els homes forts de Sentís, Jordi Crespo i Aleix Bordas, continuen adjunts al cap de colla, i s’hi incorporen Andreu Pinyol i Adrià Calvet. Amb aquest nou equip, els de la camisa lila encentaran una nova temporada, amb ganes de seguir repetint els èxits de l’any passat. Els assajos començaran el proper 1 de març.

Enric Seritjol, nou president dels Xiquets

Imatge d'Enric Sertijol, nou president dels Xiquets, i tota la junta de la colla (foto: Xiquets de Tarragona)
Imatge d’Enric Sertijol, nou president dels Xiquets, i tota la junta de la colla (foto: Xiquets de Tarragona)

Els matalassers tenen, des d’aquest dissabte, nou president. Enric Seritjol substituirà el fins ara president dels Xiquets de Tarragona, Antonio Sànchez. La seva candidatura, la única que es va presentar, va rebre un suport pràcticament unànime de l’assemblea. Seritjol haurà de gestionar un dels moments més dolços de la colla, després d’haver completat una gran temporada i amb moltes noves incorporacions a la colla.

La nova junta directiva dels Xiquets també inclou altres noms, amb Mireia Parera com a secretària, Oriol Sánchez com a relacions públiques i Cèlia Zamora com a tresorera. A la tècnica, Roger Peiró continua com a cap de colla dels matalassers, amb ganes de millorar les fites aconseguides l’any passat i que aquest 2013 sigui l’any del 5 de 9 amb folre.

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here