20.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 17, 2024

[FOTOGALERIA] Homenatge del nét a l’avi casteller

El 18 d’agost de 2022, l’Antonio Solé, conegut com a l’Índiu, va fer com a baix el darrer pilar de l’arribada de l’aigua de Sant Magí de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Damunt seu, el segon, hi anava el seu nét Pol Gavaldà. Així s’acomiadava d’una trajectòria castellera única.
EL PILAR DE L’ARRIBADA DE L’AIGUA DE POL GAVALDÀ EN RECORD AL SEU AVI, ANTONIO SOLÉ L’ÍNDIU
L’Índiu, un dels castellers més emblemàtics de l’entitat lila, moria el passat mes de febrer després de 75 anys fent castells en diverses colles a Valls, El Vendrell, Torredembarra i Barcelona, però especialment a la seva estimada Tarragona des del 1970. Amb la Colla Jove des de l’inici l’any 1979, va fer tots els pilars de l’arribada de l’aigua, ja fos de segon o de baix.
L’ÍNDIU VA MORIR EL PASSAT MES DE FEBRER DESPRÉS DE FER CASTELLS DURANT 75 ANYS 
Per això era tan especial aquest any 2023 per al Pol: era el primer pilar de l’arribada de l’aigua que el Pol feia de segon sense el seu avi. Aquest és el reconeixement del FET a un casteller únic -la Jove li va concedir el 2015 el títol de casteller d’honor i ningú més l’ha rebut fins ara- i al seu nét. Aquí en teniu tot el reportatge fotogràfic captat el 18 d’agost de 2023:

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here