26.3 C
Província de Tarragona
Diumenge, agost 14, 2022

Nova etapa del FET a TARRAGONA

Ara fa vuit mesos, amb la inestimable feina i implicació de Josep Ardila, arrencava aquesta nova aventura per la comunicació de proximitat. El FET naixia per explicar de manera diferent el que es fa a Tarragona, sobretot en els àmbits de la cultura, la societat civil i el món econòmic.

La del FET ha estat, i és, una aposta pel gènere de la crònica per explicar esdeveniments –més enllà de la notícia estricta-, i pels espais de reflexió, anàlisi i opinió i els articles que contextualitzen una determinada situació.

En aquest període hem signat 300 articles i hem rebut més de 70.000 visites. Tenim prop d’un miler de seguidors a Twitter i també ens llegeixen a través de Facebook. Hem incorporat altres signatures de periodistes i d’altres àmbits professionals que, amb diferent periodicitat, ens han ajudat a fer més gran i plural el FET.

D'aquí uns dies us ensenyarem el nou web del FET que ara s'insinua a partir de la feina de Txomin Medrano, de Mènsula Studio
D’aquí uns dies us ensenyarem el nou web del FET que ara s’insinua a partir de la feina de Txomin Medrano, de Mènsula Studio

Superada aquesta etapa inicial amb un regust de boca molt satisfactori, ara hem decidit fer un pas endavant amb un web renovat que podreu veure en pocs dies. Els amics de Mènsula Studio –Txomin Medrano i Josep Serra- són els autors del logotip i la nova imatge del FET que estrenarem amb la il·lusió que us agradi i us convidi a visitar-nos més, i més sovint.

Pintem la façana i reforçem l’estructura del mitjà per créixer i millorar, però no per modificar la nostra filosofia. Al FET continuarem treballant a un ritme que ens permeti reflexionar sobre el nostre entorn més immediat. Seguirem apostant per la crònica com el millor gènere que explica un esdeveniment i el contextualitza. Insistirem en l’anàlisi i l’opinió. I ampliarem els reportatges per donar veu a aquells que no se’ls veu o escolta.

El web renovat és el primer pas de nous projectes que us presentarem en pocs dies. Aquest estiu no farem vacances, se’ns gira molta feina que fem i farem amb molt de gust. El FET aspira a molt més.

Foto Ricard

 

  RICARD LAHOZ, director del FET a TARRAGONA

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here