Carregant ...

El FET també serà una revista

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

L'equip de la revista FET a TARRAGONA. D'esquerra a dreta: Albert Ollés (coordinador), David Oliete (fotografia), Josep Ardila (redactor), Ricard Lahoz (director), Quim Pons i Jordi Suriñach (redactors) (Foto: Agustí Arévalo, de Pixel Moreno)

L’equip de la revista FET a TARRAGONA. D’esquerra a dreta: Albert Ollés (coordinador), David Oliete (fotografia), Josep Ardila (redactor), Ricard Lahoz (director), Quim Pons i Jordi Suriñach (redactors) (Foto: Agustí Arévalo, de Pixel Moreno)

FET a TARRAGONA també serà una revista a partir del mes de setembre. Una publicació en format de magazine que inclourà grans reportatges i entrevistes en profunditat, sempre de temàtica local.

La revista es publicarà cada dos mesos amb l’objectiu d’oferir un producte únic i de qualitat. Amb un disseny modern i atrevit, una cura especial per la fotografia i la imatge, i uns continguts propis,  exclusius, elaborats per un grup de periodistes amb una àmplia i variada trajectòria professional.

La cultura i l’esport, la societat civil i el món econòmic seran els tres grans eixos del FET a TARRAGONA en format de revista, igual que ja ho són ara al digital. Explicarem històries de la gent que fa coses interessants a la ciutat, a nivell particular o com a col·lectiu. Donarem veu i posarem cara a tarragonins i tarragonines que són desconeguts per al gran públic.

FET a TARRAGONA en format de revista neix després de l’experiència de nou mesos amb el digital impulsat pels periodistes Ricard Lahoz i Josep Ardila. S’hi han publicat més de 330 articles que han rebut més de 75 mil visites. El Twitter ja compta amb un miler de seguidors i ara obrim pàgina al Facebook.

FET a TARRAGONA està dirigit per Ricard Lahoz i coordinat per Albert Ollés, un dels periodistes que s’incorporen a la nova etapa amb la revista. Al consell de redacció  participen Josep Ardila, Jordi Suriñach, Quim Pons, Anna Plaza i, especialment en l’àmbit de la imatge, David Oliete. També hi col·labora Enric Garcia Jardí, estudiant de Periodisme a la URV.

Mènsula Studio s’encarreguem del disseny i maquetació del web i la revista. Píxel Moreno col·laboren en la fotografia.

La revista es presentarà en públic dilluns 9 de setembre.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 respostes a “El FET també serà una revista”

 1. Txomin Medrano ha dit:

  Enhorabona pel projecte! Un plaer formar-ne part 🙂

 2. Josep Maria Buqueras Bach ha dit:

  Ricard, crec que el nou projecte periodístic de realitzar una revista bimensual serà molt ben rebuda per a tothom ja que amb el rigor professional que et caracteritza l’èxit té que està garntit. Així ho desitjo.

 3. anduluplandu ha dit:

  oh! quina web més molona.
  enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *