21.9 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Fes-te del FET per només 25 € l’any

D'esquerra a dreta: Albert Ollés, Josep Ardila, Ricard Lahoz, David Oliete, Quim Pons i Jordi Suriñach. Al consell de redacció de la revista FET a TARRAGONA també participen Anna Plaza i Enric Garcia Jardí (foto: Agustí Arévalo)
D’esquerra a dreta: Albert Ollés, Josep Ardila, Ricard Lahoz, David Oliete, Quim Pons i Jordi Suriñach. Al consell de redacció de la revista FET a TARRAGONA també participen Anna Plaza i Enric Garcia Jardí (foto: Agustí Arévalo)

D’aquí just un mes presentarem el primer número de la revista FET a TARRAGONA. Una publicació vinculada directament a aquest digital i que vol explicar moltes històries interessants de la ciutat. Un grup de periodistes tarragonins impulsem aquesta iniciativa amb la voluntat d’oferir un producte de qualitat i un disseny modern i actual.

 

El FET a TARRAGONA aspira a tenir un grup molt ampli d’amics i amigues. Lectors i lectores del digital en el dia a dia i de la revista en periodicitat bimestral que vulguin gaudir d’un periodisme reflexiu i analític en clau estrictament tarragonina.

 

Ara que fa un mes vam estrenar el nou logo i disseny del web; ara que ens avala la publicació de 380 articles i cròniques de l’actualitat de la ciutat; ara que des del digital expliquem sobretot com molts tarragonins renuncien a les vacances per preparar les festes, ara que arriba Sant Magí… Ara, precisament, us convidem a fer-vos del FET.

 

oferta de subscripcions

Us convidem a fer-vos subscriptors de la revista ara per només 25 € l’any. Així la rebreu còmodament a casa vostra i una de les sis revistes del primer any us sortirà de franc. Aspirem a ser molts: de moment, ja són un centenar les persones que han confiat en el nostre projecte i des d’aquí els volem agraïr aquesta mostra de suport.

 

Volem donar veu sobretot a la gent que fa cultura, la que participa activament de la societat civil i la que mou l’economia malgrat les dificultats del moment. Volem explicar històries d’èxit, de solidaritat, d’esforç, de generositat, d’implicació, de recerca, de compromís…

 

Estem preparant amb entusiasme i ganes el primer número de la revista, que presentarem en públic el dilluns 9 de setembre. I mentrestant, seguim publicant cada dia al digital, en forma de crònica o article d’anàlisi i opinió, algunes de les coses que passen i es fan a Tarragona.

 

A la fotografia que acompanya aquest article hi ha els sis periodistes que elaborem els continguts de la revista, als quals cal afegir-hi l’Anna Plaza i l’Enric Garcia. Perquè el FET és, sobretot, un projecte de grup, d’equip, de periodistes ben preparats. Un equip de grans professionals de la comunicació que aspira, modestament, a tenir molts amics i amigues. Us hi apunteu?

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here