21.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 12, 2024

Els “ambaixadors” del FET a TARRAGONA

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El FET a TARRAGONA és un projecte periodístic que forma part de la societat civil tarragonina. Expliquem les històries de la ciutat des de la proximitat i la complicitat amb els seus protagonistes. Fem xarxa social, som plurals i volem mantenir un contacte directe i diari amb els nostres lectors i veïns.

Per ajudar-nos en aquest objectiu, la redacció del FET comptarà amb el suport d’un grup de deu persones, procedents de diferents àmbits professionals, i integrats dins el que hem anomenat “Consell Assessor”. Aquest grup de tarragonins, amb una trajectòria reconeguda, destaca per la seva pluralitat, la qual cosa garanteix un esperit crític i constructiu en relació a la feina periodística que desenvolupem a la publicació bimestral i en el dia a dia del digital.

APORTACIONS AL TREBALL PERIODÍSTIC

Ells ens ajudaran a perfilar i proposar els continguts informatius mitjançant reunions periòdiques amb els responsables del Consell de Redacció. I també seràn els nostres “ambaixadors” entre la societat civil tarragonina. Un grup de grans professionals per millorar el projecte del FET de portes endins i cap a enfora.

Els deu integrants del Consell Assesor són, per ordre alfabètic:

Rosa Comes, gestora cultural a l’ajuntament de Tarragona. Poeta.

Conxita Esteve, cap de Comunicació i Relacions Institucionals de BASF Tarragona. Membre del consell d’administració del Nàstic.

Antoni Húber, advocat. President del Consorci d’Aigües de Tarragona.

Jordi Jaria i Manzano, professor de Dret Constitucional de la Universitat Rovira i Virgili

Rafael López-Monné, fotògraf i geògraf. Consultor especialitzat en el turisme a peu.

Ramon Marrugat, llibreter. Propietari de la històrica “Llibreria de la Rambla”

Rafael Olivier, empresari. Propietari dels establiments “Raffa Gelati”.

Teresa Ortega, periodista. Cap d’informatius de Tarragona Ràdio.

Joan Sala, mestre. Casteller dels Xiquets de Tarragona.

Matias Vives, advocat i economista.

 

Deu persones que representen una part important de la ciutat, especialment en els àmbits de la cultura, la societat i l’economia. Des del primer moment, han confiat en el projecte periodístic del FET a TARRAGONA en la versió digital i, a partir d’ara, també ho faran en el producte en paper.

La seva participació al projecte ens aproparà encara més als tarragonins i les seves inquietuds i ens ajudarà a consolidar la xarxa interactiva de la que també formen part els subscriptors i els lectors. Una gran família unida per un sentiment col.lectiu: Tarragona.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here