27.6 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Periodisme i Tarragona

Set periodistes i un fotògraf configuren l'equip impulsor de la revista FET a TARRAGONA. Al Serrallo, al costat del mar, d'esquerra a dreta: Quim Pons, Anna Plaza, Enric Garcia, Albert Ollés, Ricard Lahoz, Jordi Suriñach, Josep Ardila i David Oliete (foto: Agustí Arévalo)
Set periodistes i un fotògraf configuren l’equip impulsor de la revista FET a TARRAGONA. Al Serrallo, al costat del mar, d’esquerra a dreta: Quim Pons, Anna Plaza, Enric Garcia, Albert Ollés, Ricard Lahoz, Jordi Suriñach, Josep Ardila i David Oliete (foto: Agustí Arévalo)

Ha arribat el dia! Després de molts mesos de feina, aquest dilluns presentem el primer número de la revista FET a TARRAGONA, una publicació que neix amb la mateixa filosofia i objectius del digital que ara esteu llegint. La cita és al jardí del Metropol, a partir de les vuit del vespre.

 

Us convidem a una copa de cava, però sobretot us convidem a participar d’aquest projecte de comunicació apassionant que impulsem un grup de periodistes tarragonins. La revista es podrà adquirir avui al preu de 5€, però si us en féu subscriptors tot l’any per només 25€, tindreu de regal el primer número de la publicació i la resta les rebreu còmodament a casa.

 

Abans que surti la revista al carrer, el FET ja compta amb més de 150 amics o subscriptors de perfils molt diversos: Lluís Balart, Xavier Brotons, Carles Cepero, Antoni Coll, Àngel Conesa, Enric Contreras, Rosa Figueras, Anna Gispert, Xavi Gonzàlez, Anna Guasch, Emili Guillemat, Núria Loras, Rafael Muñoz, Quim Nin, Roger Peiró, Bartomeu Ramos, Pau Ricomà, Antoni Salas, Arga Sentís, Jordi Tiñena, Robert Vendrell… però també institucions (Delegació del Govern), partits polítics (PP), entitats (Xiquets de Tarragona), empreses (Repsol), i col·legis professionals (Graduats Socials), entre d’altres.

 

La revista del FET es presenta avui com un projecte compromès amb l’ofici i la ciutat

Aquesta és una iniciativa ambiciosa des del punt de vista professional, però modesta econòmicament. Per tant, la seva viabilitat dependrà del nombre de subscriptors i dels anunciants que confiïn en el projecte. Una revista única, de qualitat, amb un disseny modern i atrevit, amb una cura especial per la fotografia i la imatge i uns continguts propis i exclusius. Una publicació que aspira a tenir-ne molts col·leccionistes.

 

L’acte servirà també per presentar un spot promocional que ha realitzat David Oliete i que té com a protagonistes sis dels primers subscriptors a la revista. S’ha rodat en diversos racons de la Part Alta, al Balcó, als jardins de l’Amfiteatre i al Serrallo, i a partir de demà es podrà veure al digital.

 

El degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Maria Martí, participarà a l’acte representant el conjunt del sector professional, molt afectat per la crisi. També hi intervindran el secretari de Comunicació del Govern de Catalunya, Josep Martí Blanch, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

 

A partir d’aquest dimarts, trobareu la revista en set establiments de la ciutat: Llibreria Adserà, Llibreria de la Rambla, Llibreria La Capona, Cal Matias, El Lloro, La Cocotte i l’Espai Turisme del carrer Major. I a partir de dimecres, el FET també es vendrà a l’estand de les festes, al Teatre Tarragona.

 

Les festes, precisament, omplen la primera portada de la revista amb una fotografia realitzada en un indret únic de la ciutat. Una imatge espectacular amb un titular molt curt que –ja avisem- no es fruit de cap errada d’impressió. Esperem que us agradi!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

2 COMMENTS

  1. M’agradaria fer-me amic i subscriptor, crec que Tarragona necessita, com el pa que es menja, tenir mitjans en paper diferents del “diario español”. Però que el PP s’hagi fet amic vostre em fa aturar-me i veure per on aneu.

    • Josep Maria, som una revista per a tota la ciutat. Et convidem a que vinguis aquest vespre a l’acte de presentació. Segur que t’impressionarà favorablement el contingut del FET.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here