Advertisement
Carregant ...

Una presentació FET de cine

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El Consell de Redacció del FET, a l'acte de presentació de la revista, el passat 9 de setembre, al Cafè Metropol.

El Consell de Redacció del FET, a l’acte de presentació de la revista, el passat 9 de setembre, al Cafè Metropol.

Tarragona, periodisme i cultura. El número 2 de la revista FET A TARRAGONA és a punt de sortir al carrer i, per celebrar-ho, tornem al Cafè Metropol, un marc incomparable que ja va acollir la festa de benvinguda a la publicació, el passat 9 de setembre.

L’emblemàtic espai modernista de la Rambla Nova obrirà les seves portes el proper dimarts 12 de novembre, a les 20.00 hores, a subscriptors, lectors i amics del FET per viure tots plegats una vetllada molt especial. Una presentació de cine.

El número 2 de la revista del FET veurà la llum el 12 de novembre al Cafè Metropol

Seguint la nostra filosofia de fer ciutat i implicar-nos en la dinamització de la xarxa social a la que donem suport, hem volgut aprofitar l’arribada del número dos de la revista per posar el nostre petit gra de sorra en la promoció de la cultura local.

A més de descobrir en primícia els continguts de la publicació, que dedica la portada i el dossier al món del cinema i l’audiovisual a Tarragona, els assistents gaudiran d’una projecció de curtmetratges fets per alumnes del Cicle Superior de Realització de Projectes Audiovisuals i d’Espectacles de l’IES Pere Martell.

Ells són protagonistes de la segona revista del FET, juntament amb directors de cinema ja consagrats com Jesús Monllaó i Belén Macías, i d’altres que comencen a fer-se un nom a nivell internacional, com ara Maria Roig, José Luis Montesinos, Anna BofarullAndrea Eidenhammer i Love Jordina.

Talent i creativitat local amb projecció a l’exterior, que la revista del FET A TARRAGONA posa en valor en un ampli dossier de 15 pàgines, a on també es destaca una vessant poc coneguda de la ciutat, malgrat viure un moment de creixement i expansió: la de plató de gravació de pel·lícules i espots publicitaris.

El públic assisten a l'acte de presentació de la revista, als jardins del cafè.

El públic assistent a l’acte de presentació de la revista, als jardins del cafè.

Tots els subscriptors que vinguin a l’acte rebran una revista d’obsequi. Aquesta promoció s’afegeix a la que fem aquesta setmana per sortejar dues invitacions a un maridatge de vi, gastromomia i música a la Catedral del Vi de Nulles.

Per continuar amb la setmana de llançament del número 2, dimecres 13 de novembre, el FET participarà a l’acte de celebració dels 30 anys de la Fundació Casal L’Amic, que es farà a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la URV (19.00 hores). La revista dedica també un reportatge a aquesta entitat tan arrelada als barris de Ponent.

I diumenge, 17 de novembre, estarem a la Cursa Solidària de la URV, preludi de la Mitja Marató de la ciutat. Un esdeveniment ciutadà que combina l’esport amb la conscienciació social.

Arriben, doncs, dies intensos per a la “família” del FET a TARRAGONA. Esperem comptar amb la vostra presència i participació. Hi esteu tots convidats!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *