Advertisement
8.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, novembre 26, 2022

El FET com a model de nou mitjà local

El digital i la revista FET a TARRAGONA aposten per la qualitat de continguts i fotografies. Imatge de la preparació de la fotografia de portada del primer número de la revista
El digital i la revista FET a TARRAGONA aposten per la qualitat de continguts i fotografies. Imatge de la preparació de la fotografia de portada del primer número de la revista 

FET a TARRAGONA serà uns dels protagonistes convidats a la Jornada de Comunicació Local que se celebra aquest divendres a Barcelona, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquesta iniciativa tarragonina en l’àmbit del periodisme de proximitat explicarà  -a través del meu testimoni com a director-, la seva curta experiència d’un any. Serà en el marc d’una trobada que organitza l’Observatori de la Comunicació Local de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i adreçada a tot el sector.

 

FET a TARRAGONA ha estat escollit com a exemple de nou mitjà local online, promogut per professionals que es queden a l’atur i busquen una fórmula d’autoocupació i una nova manera d’elaborar continguts informatius de proximitat. Al cap d’un any, a l’experiència del digital cal sumar la publicació d’una revista de periodicitat bimestral i que té com a finalitat oferir un producte de qualitat en textos, fotografies i disseny.

 

A la mateixa taula de la jornada s’explicarà el cas de Fet a Sant Feliu, diari digital de la capital del Baix Llobregat, promogut per una cooperativa que també edita una publicació trimestral en paper i organitza tertúlies i debats sobre temes d’interès per a la ciutat.

 

La jornada arrencarà amb la intervenció de les professores Marta Montagut i Lluïsa Llamero (URV) que faran públic un informe sobre els efectes de la crisi i la redefinició dels mitjans locals. El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, parlarà de les polítiques d’ajuts públics als mitjans de proximitat. I els representants del sector -entre els quals, Xavier Abelló, director de TAC 12- tancaran la jornada amb un debat sobre el futur de la comunicació local a Catalunya.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here