19.4 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 3, 2022

El Serrallo pedaleja amb “La Blava”

Acte de presentació de "La Blava" amb Xavier del Amo, Àngel Garcia i el president de l'entitat, Lluís Monfort (foto: xiquets del Serrallo)
Acte de presentació de “La Blava” amb Xavier del Amo, Àngel Garcia i el president de l’entitat, Lluís Monfort (foto: xiquets del Serrallo)

Els Xiquets del Serrallo continuen de celebració. Amb motiu del seu XXVè aniversari, la colla castellera del barri mariner organitzarà, amb la col·laboració del Club BTT Tarragona, la 1a Pedalada BTT La Blava. La cursa, de caràcter no competitiu, transcorrerà els municipis de Tarragona, els Pallaresos i el Catllar, i es durà a terme el proper 2 de març.

 

Els ciclistes podran escollir participar en un dels dos circuits programats: el més exigent, el vermell, és de 40km i té un desnivell acumulat de 800 metres. L’altre, més asequible, és el circuit blau, que és de 25km i té 300 metres de desnivell acumulat. Per tal que els esportistes puguin recuperar forces, la cursa tindrà dos punts d’avituallament situats, un a la meitat del circuit blau, i l’altre a la meitat del vermell.

 

A banda d’aquestes dues opcions, els organitzadors han decidit afegir també una modalitat destinada als més petits, on els nens de 6 a 10 anys recorreran una ruta que anirà i tornarà des del Moll de Costa de Tarragona fins el monument del Pont del Diable.

 

Malgrat que es tracti d’una cursa de caràcter no competitiu, el responsable de La Blava, Àngel Garcia, assegura que els participants portaran un microxip localitzador amb el qual es podrà calcular el temps que triguen en arribar a la meta. “Els primers tres ciclistes dels circuits vermell i blau que arribin a la meta guanyaran un trofeu”, explica Garcia, que afegeix que “a banda, el participant més jove i el més gran tindran un premi especial”. Independentment del resultat aconseguit, s’obsequiarà a tots els participants amb una samarreta tècnica i, si així ho necessiten, també hi haurà un servei de fisioteràpia a la seva disposició.

 

Pel que fa el nivell de participació l’organització espera reunir 500 ciclistes, tot i que a dia d’avui només s’hi han apuntat un centenar de persones. Malgrat tot, els responsables de la cursa animen a inscriure’s a La Blava a “tothom que vulgui passar un matí de diumenge fent esport”.

 

Activitats paral·leles

Més enllà de la vessant merament esportiva de l’esdeveniment, l’organització de la pedalada té preparada un seguit d’activitats paral·leles. “Abans de començar la cursa, com és habitual en aquest tipus de proves, organitzarem una xocolatada per agafar forces”, explica Garcia, que afegeix que, en acabar el lliurament de premis, “dinarem tots plegats amb una gran fideuada”.

 

Segons Garcia, per tal que tot surti bé, la cursa tindrà el suport d‘un grup de voluntaris format per castellers dels Xiquets del Serrallo i per tota aquella gent que vulgui donar un cop de mà. Aquells que vulguin participar a la pedalada es podran inscriure fins el 28 de febrer a través de lloc web del club BTT Tarragona (http://www.btttarragona.com) o a la botiga de la Salut i Power House (carrer Caputxins, 20).

 

El preu varia en funció del recorregut escollit. Pel que fa als circuits vermell i blau, s’haurà de pagar 16 i 13 € respectivament, amb un descompte de 2€ pels participants federats. En el cas del recorregut infantil, el preu serà de 4 €, i caldrà que els pares o tutors de l’infant signin un autorització.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here