22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

Música sacra per al club del FET

gf
La Catedral de Tarragona, seu del concert de música sacra d’aquest divendres.

La primavera i l’arribada del bon temps reactiven cada any l’activitat cultural a la ciutat. El club de subscriptors del FET A TARRAGONA no n’es una excepció i ja portem dues setmanes amb una intensa programació que, aquest proper divendres, 11 d’abril, viurà un moment àlgid amb motiu del concert de música sacra que es farà a la Catedral de Tarragona.

 

El FET vol ser més que un digital i una revista d’informació local. El nostre és un projecte de ciutat a on la cultura té un protagonisme destacat. I a més de fer l’habitual tasca periodística, volem ser alhora dinamitzadors i part activa de la societat civil tarragonina.

 

Seguint aquesta filosofia, sortegem dues entrades entre els nostres subscriptors per veure en directe (21.30 hores) aquest excepcional espectacle polifònic a càrrec del Cor Ciutat de Tarragona, el Cor de Cambra Tyrichae, la mezzosoprano Tànit Bono i el baríton Jordi Ricart, acompanyant les notes de l’orgue nou de la catedral, interpretat per David Malet.

 

El repertori del concert, dirigit per Josep Prat, estarà centrat en la música del compositor francès Maurice Duruflé, tot i que també inclourà una peça d’inspiració religiosa d’un clàssic de l’alçada de l’autor alemany Johann Sebastian Bach.

Sortegem dues entrades per al concert de divendres a la Catedral

 

Amb aquesta activitat mantenim i augmentem el nivell quantitatiu i qualitatiu de les darreres setmanes al club del FET.

 

En poc més de deu dies hem estat presents a la gala El somni d’August, ideada per la Fundació Mútua Catalana per homenatjar les entitats a les que dona suport (27 de març) i hem organitzat –juntament amb la Universitat Rovira i Virgili– el tercer debat del cicle Diàlegs 2014: Tarragona i la consulta (2 d’abril).

 

També hem gaudit d’una visita guiada al museu del Port de Tarragona (5 d’abril) a càrrec de la directora de l’equipament, Mercè Toldrà. Una iniciativa que s’uneix als dos recorreguts pel circ romà tutelats per l’arqueòleg i catedràtic Joaquín Ruiz de Arbulo, que vam fer a inicis del 2014.

 

Els nostres 450 subscriptors han pogut gaudir en primer persona d’aquestes activitats, però també la resta de la ciutat, com esdevé en els actes de presentació pública dels nous números de la revista del FET.

 

El darrer d’ells, el passat 5 de març a l’Antiga Audiència, va servir per estrenar un documental inèdit de l’enderrocament del camp del Nàstic a l’Avinguda Catalunya i la construcció del Nou Estadi (1972).

 

Anteriorment, el Cafè Metropol, va acollir els actes de presentació dels tres primers números i ja preparem el proper, per al mes de maig, juntament amb altres activitats i sorpreses per als subscriptors del club del FET que anirem descobrint durant els propers dies.

 

El concert de música sacra d’aquest divendres forma part de la tercera temporada del programa cultural Teatres de Tarragona, organizat per l’ajuntament de la ciutat.

 

Per prendre part al sorteig només cal enviar un correu electrònic, abans d’aquest dijous a les 10 del matí, a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat amb el nom del participant.

 

Els subscriptors que van gaudir el 5 d'abril de la visita guiada al Port i la seva directora, Mercè Toldrà (la primera per la dreta).
Els subscriptors que van gaudir el passat 5 d’abril de la visita guiada al Port posen a l’entrada de l’equipament amb la seva directora, Mercè Toldrà (la primera per la dreta).
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here