22.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 29, 2024

La botiga més antiga a la nova portada del ‘FET’

Interior de la botiga Ca Corderet, al carrer Merceria de Tarragona (foto: David Oliete)
Interior de la botiga Casa Corderet, al carrer Merceria de Tarragona (foto: David Oliete)

Quan entres a Casa Corderet et sents com en una pel·lícula de l’Almodóvar. Potser La ley del deseo. Hi sona música francesa, suau, i la vista topa de seguida amb un retrat de la Mare de Déu de la Soledat, damunt la porta de la rebotiga. Allí s’hi amaga un altaret amb imatges de Santa Tecla i Sant Fructuós (…)

 

Així arrenca un reportatge que signa Anna Plaza i que forma part del Dossier que el número 5 de la revista FET a TARRAGONA dedica al comerç de la ciutat. Aquest article fa una passejada per algunes de les botigues amb més història al darrere i que mantenen la seva activitat. La imatge que acompanya aquest article és, precisament de Casa Corderet.

 

A la revista fem una radiografia del sector comercial de Tarragona a partir de la veu d’experts com Jordi Càceres, del gabinet d’estudis de la Cambra de Comerç, i de Jaume Gené, professor de màrqueting i investigació de mercats a la URV. També en són protagonistes els alumnes dels estudis de Comerç que s’imparteixen a l’IES Vidal i Barraquer i els mercadets ambulants que cada dia de la setmana s’instal·len en algun punt de la ciutat, de la Rambla a Bonavista passant per la Part Alta, Torreforta i Sant Pere i Sant Pau.

PRESENTACIÓ DIMARTS 13 A LES 20 HORES

El número 5 de la revista FET a TARRAGONA es presentarà en públic el proper dimarts 13 de maig a les 20 hores al Cafè Metropol. A més del dossier dedicat al teixit comercial de la ciutat, la revista publica molts altres continguts. En destaquem un reportatge molt original sobre el ball parlat de Dames i Vells. Per aquesta raó, a l’acte de dimarts 13 comptarà amb la participació de Pere Navarro, filòleg i primera dama de Dames i Vells, que ens parlarà sobre la llengua i l’argot tarragoní que utilitzen en l’elaboració dels versots.

 

Com és habitual, els subscriptors de la revista podreu recollir al Cafè Metropol el vostre exemplar. La revista també es podrà adquirir al preu de 5 € i les persones interessades se’n podran fer subscriptores per un preu de 30 € tot l’any.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here