18.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Adernats se suma al primer aniversari del ‘Fet’

Edifici de la Cooperativa Vinícola de Nulles, dissenyat per Cèsar Martinell, el 1919
Edifici de la Cooperativa Vinícola de Nulles, dissenyat per Cèsar Martinell, el 1919

La Vinícola de Nulles se suma a la celebració del primer aniversari de la revista FET a TARRAGONA. La renovació de la subscripció anual a tots aquells lectors i lectores que van confiar en el FET l’estiu passat anirà acompanyada d’un doble obsequi, gentilesa de l’empresa que elabora els vins i caves Adernats.

 

Els primers subscriptors de la revista disposaran d’una invitació 2×1 (dues entrades al preu d’una) per fer una visita guiada a la catedral de vi de Nulles amb degustació i emportar-se de regal una ampolla de vi o cava. Aquests lectors fidels -els que s’hi van subscriure els mesos d’agost i setembre de l’any passat- rebran un correu electrònic en els pròxims dies amb més detalls de la promoció. L’ampolla de regal i la visita al celler es podran fer entre el 8 d’agost i el 30 de setembre.

 

La visita al celler modernista -obra de Cèsar Martinell de 1919- és una experiència fantàstica perquè permet conèixer el procés d’elaboració dels millors vins de la comarca, referents i puntals de la DO Tarragona. L’edifici, de pedra i maó, està dissenyat de tal manera que la llum i la temperatura afavoreixen l’elaboració dels vins. L’activitat s’acaba amb la degustació d’un parell de vins produïts al celler. En aquest web trobareu els horaris de visita, l’adreça i com arribar-hi: www.vinicoladenulles.com

 

En l’actualitat Adernats ofereix una quinzena de productes, pels quals ha aconseguit nombrosos premis i reconeixements nacionals i internacionals. L’objectiu de l’empresa és consolidar el mercat d’aquí i reforçar l’expansió a l’estranger. De moment, el vins de Nulles ja tenen una bona acceptació en països com Alemanya, Suïssa, Bèlgica i Canadà.

 

Com dèiem, el FET a TARRAGONA en format revista està a punt de celebrar el seu primer aniversari. Per això volem agrair amb un bon vi o cava la confiança dels lectors que van decidir subscriure-s’hi des del primer moment, fins i tot, abans de la seva aparició al carrer, el 9 de setembre de 2013. A més d’aquest obsequi d’Adernats, el número 7 de la revista inclourà un altre regal amb continguts audiovisuals. La publicació sortirà a la venda abans de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here