14.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Emporta’t el ‘FET’ de vacances

PORTADA #6_pantalla

Els dies de vacances, siguin a Tarragona o a fora, són un bon moment per recuperar lectures interessants. Per això, us convidem a gaudir dels continguts del número 6 de la revista FET a TARRAGONA:

Dossier central dedicat a analitzar el llegat que poden deixar a la ciutat els Jocs Mediterranis de 2017. Parlem amb experts en esdeveniments internacionals, joves esportives, voluntaris… i tractem els àmbits de formació i cultura dels Jocs.

‘Vides preses’. Reportatge elaborat des de dins de la presó de Tarragona, un any abans del seu trasllat al nou centre de Mas d’Enric.

‘1714: ciutat en guàrdia’. Una passejada recuperant baluars i fortificacions que ens expliquen com era la Tarragona de la Guerra de Successió.

‘A la caça del turista cultural’. Retrat de la persona que visita Tarragona, què fa i per quins motius ve. Amb l’opinió d’experts i responsables del sector.

Entrevista a Anton Valero, president de Dow Chemical Ibérica i president del Consell Social de la URV. Un dels homes forts del sector químic a Madrid.

Mons petits. Dues iniciatives de joves emprenedors de Tarragona, la primera escola en anglès per als més petits, i un parc infantil indoor en zona urbana.

Per amor al teatre és un reportatge dedicat als grups amateurs de la ciutat: 45 RPM, Grus Escènic Atenea, TeclaSmith. Zona Zàlata i Aula de Teatre de la URV.

L’èpica del Concurs de Castells. La segona part d’aquesta sèrie té com a protagonistes a les dues colles de Valls, que vam triomfar en els certamens de 1992 i 2000, respectivament.

– Un perfil de l’actriu tarragonina Agnès Busquets, una de les cares més conegudes de TV3 amb la sèrie que s’ha emès fins ara, ’39+1′.

Aquests i altres continguts els podeu dur amb vosaltres de vacances. Si no en sou subscriptors, la revista la podeu trobar a Llibreria La Capona, Llibreria de la Rambla, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major) i botiga El Lloro (carrer Governador González).

El FET a TARRAGONA digital continuarà publicant cada dia de l’agost articles i cròniques relacionats amb la cultural i la societat tarragonina. I pel que fa a la revista, n’estem preparant els continguts del número 7 que sortirà a la venda el dilluns 8 de setembre. Bon estiu a tothom!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here