14.2 C
Província de Tarragona
Dissabte, maig 25, 2024

Vins i caves per als que renoven la subscripció

Aspecte de l'interior de la 'catedral del vi' de Nulles (foto: Albert Ollés)
Aspecte de l’interior de la ‘catedral del vi’ de Nulles (foto: Antonio Pascual)

Els del FET a TARRAGONA organitzem una visita en grup a la ‘catedral del vi’ de Nulles, el celler modernista creat per Cèsar Martinell ara fa un segle. L’activitat tindrà lloc dissabte 6 de setembre a les 11 del matí i hi podran participar tots els subscriptors que aquest estiu heu renovat la vostra confiança en la revista per un any més.

 

Els subscriptors/es teniu la visita gratuïta  -que inclou una explicació amb guia per les instal·lacions del celler i una cata de diversos vins- i us emportareu d’obsequi una ampolla de vi o cava Adernats, gentilesa de la Vinícola de Nulles. Cada subscriptor podreu venir amb un o dos acompanyants, que abonaran la tarifa de 7€ de la visita i cata.

 

Aquesta és una de les propostes del FET a TARRAGONA per celebrar el primer aniversari de la revista amb tots aquells amics i amigues que van confiar en el projecte periodístic des del principi. Per això, aquests dies heu rebut un correu electrònic explicant-vos que renovem la subscripció fins a l’estiu de 2015 de tal manera que continuareu rebent la revista còmodament a casa.

 

Aquests subscriptors, si voleu fer la visita en grup a Nulles amb la cata de vins i una ampolla de regal, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat  Indiqueu el vostre nom i el de l’acompanyant. El termini s’acaba el dimarts 2 de setembre. Les places són limitades i, per tant, us demanem que feu les vostres reserves al més aviat possible.

 

L’activitat relacionada amb els caves i vins Adernats forma part de l’estratègia del FET a TARRAGONA de promoure el vincle de comunitat entre els lectors de la revista amb l’organització de propostes culturals, lúdiques i de debat a l’entorn de la ciutat i el territori.

 

Els subscriptors que heu renovat per un any més i no pugueu participar en la visita en grup del dia 6 de setembre, la podeu fer pel vostre compte qualsevol altre dia, abans del 30 de setembre i seguint els horaris del celler de Nulles. També en aquest cas, cada subscriptor té de regal la visita guiada, la cata de productes Adernats i una ampolla de vi o cava.

L'edifici modernista va ser dissenyat per Cèsar Martinell a principis del segle XX (foto: Albert Ollés)
L’edifici modernista va ser dissenyat per Cèsar Martinell a principis del segle XX (foto: Antonio Pascual)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here