29.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Us convidem al Concurs de Castells

Algunes camises de colles castelleres, a l'arena de la TAP, preparades per a l'elaboració de la portada de la revista (foto: David Oliete)
Algunes camises de colles castelleres, a l’arena de la TAP, preparades per a l’elaboració de la portada de la revista (foto: David Oliete)

La revista FET a TARRAGONA ha fet una gran aposta enguany pel Concurs de Castells. Tots els números publicats al llarg de 2014 han dedicat sengles reportatges a rememorar els moments i les etapes més importants del certamen. El periodista Josep Ardila s’ha encarregat d’explicar les històries i parlar amb els seus protagonistes.

 

En la revista 7, a la venda en quioscos i llibreries de Tarragona, dediquem el dossier central al Concurs i al recinte que l’ha acollit sempre, l’actual Tarraco Arena Plaça. I a més, tots els lectors tenen com a obsequi el DVD ‘El somni de Pau Casals’, un documental dirigit per Raquel Sans i Tòniu Xou que repassa amb imatges l’evolució de certamen des del 1932.

 

Per acabar de tancar la nostra col·laboració amb el Concurs de Castells, posem a disposició dels subscriptors de la revista una promoció d’entrades 2×1 per gaudir de la jornada de dissabte 4 a la tarda. Es tracta de la segona edició del Concurs que se celebra amb dues jornades a la TAP i cal aplaudir l’esforç de les colles participants, entre les quals hi ha dues de tarragonines: Castellers de Sant Pere i Sant Pau i Xiquets del Serrallo.

 

Les persones interessades -que reben la revista a casa perquè en són subscriptors- poden enviar un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de dimecres 1 d’octubre.

 

Cada subscriptor tindrà dues localitats al preu de 5€. A la sessió de dissabte vinent participaran les 18 següents colles.

Xicots de Vilafranca

Marrecs de Salt

Castellers de Sant Cugat

Xics de Granollers

Sagals d’Osona

Moixiganguers d’Igualada

Castellers del Poble Sec

Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Castellers de Terrassa

Castellers de Lleida

Bordegassos de Vilanova

Castellers d’Esplugues

Castellers de la Sagrada Família

Xiquets del Serrallo

Colla Jove de Castellers de Sitges

Castellers d’Esparreguera

Nois de la Torre

Salats de Súria

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here