26.2 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 30, 2024

Obsequi doble per als subscriptors de la revista

L'activitat VINIT Cultura és una de les que s'organitza al celler de Nulles (foto cedida)
L’activitat VINIT Cultura és una de les que s’organitza al celler de Nulles (foto cedida)

Tots aquells que us vau subscriure l’any passat al FET a TARRAGONA i que ja heu renovat la vostra confiança en la revista per un any més, teniu un obsequi doble: una visita gratuïta a la ‘catedral del vi’ de Nulles, el celler modernista creat per Cèsar Martinell ara fa un segle, i un ampolla de vi o cava Adernats.

 

La visita inclou una explicació amb un guia per les instal·lacions del celler i una cata de tres vins. Cada subscriptor pot anar-hi amb un o més acompanyants, que abonaran el preu de la visita de 7€. Aquest obsequi va adreçat a tots els que us vau apuntar al FET per primera vegada l’últim quadrimestre del 2013, coincidint amb la publicació dels números 1 i 2 de la revista. Cal, però, consultar els horaris i fer la reserva.

 

Aquesta promoció és fruït d’un acord entre el FET a TARRAGONA i la Vinícola de Nulles. A principis de setembre, un grup de subscriptors de la revista ja van participar en una visita en grup, i al llarg de les últimes setmanes, altres amics del FET s’han desplaçat fins a Nulles per conèixer el celler, fer una cata i emportar-se a casa una ampolla de vi o cava.

 

D’aquesta manera volem celebrar el primer aniversari de la revista amb tots aquells que van confiar en el projecte periodístic des del primer moment. Pensant en les festes de Nadal,  la promoció per gaudir del celler de Nulles es prolonga fins el 30 de desembre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here