14.1 C
Província de Tarragona
Diumenge, març 24, 2024

Descomptes del ‘FET’ a les parelles lingüístiques

6 revistes 01

El ‘Fet a Tarragona’ ofereix un descompte en la subscripció a la revista a totes les persones que formen part del programa de les parelles lingüístiques.

El carnet del Voluntariat per la llengua permet trobar-se amb la parella lingüística en contextos diferents, ampliar els temes de conversa i descobrir la realitat social i cultural del vostre entorn immediat i de tot Catalunya.

Per tenir dret a aquest carnet, cal ser una persona voluntària o aprenenta en actiu del programa VxL, és a dir, que ja tingui parella lingüística. Presentant aquest carnet es poden obtenir descomptes en la compra d’entrades per a espectacles, museus, monuments de Catalunya i esdeveniments esportius.

En la nova edició de parelles lingüístiques, s’ha establert una col·laboració entre el CNLT i la revista Fet a Tarragona. Les persones interessades poden fer la subscripció a la revista per 25€ l’any (6 revistes, informació diària al digital i activitats culturals gratuïtes o amb descompte). El preu per al públic en general és de 30€.

Si ho fan abans del 7 de novembre, rebran l‘última revista que inclou de regal el DVD ‘El somni de Pau Casals’ sobre la història del Concurs de Castells, amb versions subtitulades en castellà i anglès.

Els interessats -voluntaris o aprenents- poden enviar les seves dades (nom, adreça i número de compte corrent) a: redaccio@fetatarragona.cat  (Cal que s’identifiquin com a participants del Voluntariat per la Llengua i tinguin el carnet).

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here