13 C
Província de Tarragona
Dijous, desembre 8, 2022

Visita gratuïta al celler de Nulles

Edifici de la Cooperativa Vinícola de Nulles, dissenyat per Cèsar Martinell, el 1919
Façana del celler de la Cooperativa Vinícola de Nulles, dissenyat per Cèsar Martinell, el 1919.

Després de visitar els vestigis del Circ Romà, conèixer la història del Port i fer una passejada per les fortificacions del 1.714, el club de subscriptors del FET a TARRAGONA vol tancar aquest any amb una trobada col·lectiva a la Catedral del Vi de Nulles el 13 de desembre. 

 

Tots aquells que us vau subscriure el 2013 a la revista del FET a TARRAGONA, coincidint amb la públicació dels números 1 i 2, i que ja heu renovat la vostra confiança per un any més, teniu un obsequi doble: una visita gratuïta al celler modernista dissenyat per Cèsar Martinell ara fa un segle, i una ampolla de vi o cava Adernats.

 

Aquesta promoció finalitza el 30 de desembre. Si encara no n’heu fet ús, us proposem anar tots plegats el proper dissabte, 13 de desembre, amb un regal afegit: cada subscriptor podrà portar un acompanyant i tots dos faran la visita guiada per les instal·lacions, amb cata final de tres vins, de forma gratuïta.

 

Els subscriptors interessats us podeu apuntar enviant un mail a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat, amb el vostre nom i el de la persona que us acompanyarà. Les places són limitades. Teniu de temps per apuntar-vos fins el proper 5 de desembre.

 

Aquesta promoció és fruït d’un acord entre el FET a TARRAGONA i la Vinícola de Nulles. A principis de setembre, un grup de subscriptors de la revista ja van participar en una visita en grup, i al llarg de les últimes setmanes, altres amics del FET s’han desplaçat fins a Nulles per conèixer el celler, fer una cata i emportar-se a casa una ampolla de vi o cava.

 

D’aquesta manera volem celebrar també el primer aniversari de la revista amb tots aquells que van confiar en el projecte periodístic des del primer moment. Us hi esperem!

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here