Carregant ...

La revista del ‘Fet’ i el calendari de Basf

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Treballadors de BASF amb camises de colles castelleres. Una de les fotos del calendari 2015 que regala la revista FET a TARRAGONA (foto: Juan Segovia)

Treballadors de BASF amb camises de colles castelleres. Una de les fotos del calendari 2015 que regala la revista FET a TARRAGONA (foto: Juan Segovia)

El número 9 de la revista FET a TARRAGONA, a la venda en les llibreries i quioscos de la ciutat, regala el calendari de paret 2015 amb els dies festius tarragonins. És un calendari que promou BASF Tarragona per commemorar els 150 anys de trajectòria de l’empresa. Un aniversari que recorda la fundació de la companyia, el 1865 a Alemanya, però sobretot analitza el reptes de futur a partir del desenvolupament de noves idees.

‘Creem química’ és el lema central de la commemoració del segle i mig de vida. Sota aquest eslògan, el calendari està format per tretze fotografies situades al complex de BASF als seus terrenys de La Canonja. Les imatges realitzades per Juan Segovia són una eina que serveixen per explicar que BASF és la principal empresa química del món, que subministra productes a la majoria d’indústries del país i que en fa per destinar-los a detergents, cosmètics o plàstics.

Les fotos també ensenyen que el centre de producció de BASF Tarragona és un dels més grans del sud d’Europa amb 112 hectàrees de superfície, i que al Port hi té instal·lada una terminal d’emmagatzematge. El calendari explica, entre d’altres aspectes, com l’empresa s’involucra en projectes locals, en el món educatiu i de recerca, i com juga a experimentar amb els més petits.

El calendari 2015 de BASF que commemora els 150 anys de la companyia el podreu trobar de regal amb el vostre exemplar del número 9 del FET a TARRAGONA. La revista dedica el dossier central a recordar un altre aniversari: els 150 anys de la línia de tren Tarragona – Martorell amb la publicació de quatre reportatges sobre la història i el moment actual de la xarxa ferroviària al nostre entorn.

A la revista també podreu llegir un ampli reportatge sobre la història de la Cooperativa Obrera; una entrevista a l’astrònom i fundador de Tinet, Manel Sanromà; un article sobre el compromís d’un grup de tarragonins amb Centreamèrica; una radiografia del rugby a Tarragona o una visió de com preparen les comparses la seva participació al Carnaval, entre d’altres temes d’interès. Molts motius per gaudir aquest cap de setmana de la lectura pausada del FET.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *