Advertisement Advertisement Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Dijous, març 23, 2023

Un Sant Jordi de regal

Portada del suplement 'Ens agrada llegir' realitzada a la biblioteca personal de la família Tur-Gómez (foto: DAVID OLIETE)
Portada del suplement ‘Ens agrada llegir’ realitzada a la biblioteca personal de la família Tur-Gómez (foto: DAVID OLIETE)

Aquest serà el nostre segon Sant Jordi. Els del FET a TARRAGONA ens disposem a viure intensament al carrer la gran festa ciutadana i cultural del 23 d’abril. Aquest dijous ens trobareu al mig de la Rambla Nova, dins de la gran parada de la Llibreria La Capona amb exemplars del número 10 de la revista que inclou de regal el suplement literari ‘Ens agrada llegir’, i exemplars de números anteriors.

 

La revista actual dedica portada i dossier als ‘tresors modernistes’ de Tarragona amb espectaculars reportatges fotogràfics encapçalats per les obres de Jujol i Gaudí. El suplement literari publica, entre d’altres continguts, un reportatge sobre grans biblioteques personals de tarragonins; la història del primer premi de narrativa Pin i Soler de l’any 1984; un perfil de la bibliotecària Teresa Rovira -filla de Rovira i Virgili- i la seva vinculació a la ciutat; i un avançament editorial de la pròxima novel·la de l’escriptor tarragoní Jordi Tiñena.

 

Volem celebrar Sant Jordi amb una promoció especial destinada a totes aquelles persones que vulguin fer-se subscriptors de la revista: el 23 d’abril poden sumar-se a la comunitat del FET amb un preu especial de 25€ tot l’any que inclou com a obsequi el número 10 de la revista i el suplement literari. La subscripció també suposa rebre de regal un llibre de Jordi Tiñena. Només cal passar en algun moment de la jornada per la parada de la Llibreria La Capona i formalitzar-hi la subscripció.

 

Volem fer créixer el club d’amics fidels del FET a TARRAGONA perquè cada dia més gent pugui gaudir d’una publicació en paper i en digital de qualitat, amb articles d’anàlisi i reflexió i reportatges i entrevistes en profunditat. En un any i mig sumem 500 subscriptors, però la viabilitat d’aquesta iniciativa periodística depén del suport de més tarragonins i tarragonines.

 

Aquest Sant Jordi el celebrem amb tots els amics del FET i amb els nous que vulguin sumar-s’hi. Ens veiem a la Rambla!!!

sant-jordi-a-la-rambla

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here