14.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Una subscripció de regal a meitat de preu

Un dibuix de l'Abril, de 10 anys, protagonitza la portada del número 11 del FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)
Un dibuix de l’Abril, de 10 anys, protagonitza la portada del número 11 del FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)

Els subscriptors sou una part fonamental del FET a TARRAGONA i volem que cada vegada ho sigueu més. Per aquesta raó seguim preparant per a vosaltres noves activitats culturals gratuïtes i convidant-vos a alguns dels millors espectacles dels teatres de la ciutat.

 

Després d’una trajectòria de 20 mesos, volem fer créixer la comunitat del FET perquè cada dia més gent pugui gaudir d’un periodisme de qualitat, reflexiu i elaborat a ‘foc lent’, que aposta per la fotografia, el disseny i l’anàlisi del nostre món local.

 

En tant que els 500 subscriptors actuals sou la columna vertebral del FET, creiem que no hi ha millors ambaixadors de la revista que vosaltres, Per això, us convidem a que ens ajudeu a ser més forts. Aquest dilluns, coincidint amb la presentació del número 11, podeu regalar una subscripció a un amic, conegut o familiar a meitat de preu. Només 15 € per a tot l’any, fins a la primavera de 2016.

 

Us esperem aquest dilluns 11 de maig, al Cafè Metropol, a les 20 h. Allà mateix podreu complimentar la subscripció amb les dades i l’adreça del nou amic/ga del FET a qui li farem arribar la revista. És una promoció vàlida només per als subscriptors de la publicació.

 

A l’acte de presentació del número 11 del FET participarà Joan Tous, president de la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per parlar de ‘La ciutat que ve’, titular de la nostra portada. Serà una petita reflexió sobre cap a on pot anar Tarragona en el futur des del punt de vista urbanístic. Una xerrada enmig de la campanya per les eleccions municipals del 24 de maig que, precisament, serviran per indicar l’orientació del pròxim govern de la ciutat. Us hi esperem!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here