Advertisement Advertisement
15.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 2, 2023

Com ens veuen els que visiten Tarragona

Portada retallada

Ja tenim a punt el número 12 de la revista FET a TARRAGONA i, com és habitual, el presentarem en un acte públic obert a tothom. Us convidem el proper dimarts 7 de juliol a les 20 h. al jardí del Metropol a compartir una estona amb l’equip de la revista i amb Gabriella Nonino, una fotògrafa alemanya d’ascendència italiana i resident a Tarragona des de fa uns anys i Helle Kettneruna jove periodista danesa que està fent el doctorat a la URV.

 

Creadora del ‘Tarragona blog’, un diari en línia centrat a explicar el cicle cultural i festiu de la ciutat, la Gabriella participarà a la presentació de la revista parlant de la impressió que té de Tarragona, de com es promociona la ciutat, de la imatge que oferim als de fora i de la que s’emporten els visitants. En la mateixa línia intervindrà la Helle, que va arribar aquí el 2004 i que ara es dedica a investigar en l’àmbit de la comunicació i l’esport i treballar a Ràdio Ciutat de Tarragona. És una enamorada de la ciutat com ja ha explicat en articles com aquest de Tarragona Turisme.

 

I és que el número 12 del FET dedica portada i dossier al fenomen del Turisme, però oferint perspectives poc habituals. Ens interessa sobretot analitzar com ens veuen els de fora, quina imatge tenim a Catalunya, Espanya i el món, com alguns tarragonins hi fan d’amfitrions i com acollim alguns segments de visitants que no venen bàsicament per motius culturals, sinó per raons professionals (congressos i convencions) o bé buscant sol, natura, platja i tranquil·litat.

promoció per als subscriptors 

Gabriella Nonino i Helle Kettner són dues dels molts protagonistes de la publicació que anirem desvetllant en els pròxims dies. Per celebrar la sortida al carrer del número 12 de la revista, el dimarts 7 de juliol tots els subscriptors que s’apropin al jardí del Metropol podran regalar a un amic o familiar una segona subscripció anual a meitat de preu, per només 15 €. D’aquesta manera, se sumaran a la família del FET que supera ja els 500 inscrits.

 

Amb el número 12 complirem una trajectòria de dos anys que han servit per consolidar un producte periodístic de qualitat, analític i reflexiu, que vol posar en valor les potencialitats de Tarragona des de l’elogi i la crítica, amb la veu de molts dels seus protagonistes. Us esperem DIMARTS 7 A LES 20 H. AL JARDÍ DEL METROPOL. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here