Advertisement Advertisement
Carregant ...

Una samarreta de regal per al subscriptor més jove

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Joan Rovira, al mig, amb el domàs de l'Àliga. A la dreta, Albert Puñet, aliguer que lliura la samarrera al subscriptor del Fet a Tarragona (foto: ALBERT OLLÉS)

Joan Rovira, al mig, amb el domàs de l’Àliga. A la dreta, Albert Puñet, aliguer que lliura la samarrera al subscriptor del Fet a Tarragona (foto: ALBERT OLLÉS)

Joan Rovira i Miró, subscriptor de la revista FET a TARRAGONA, ha guanyat la samarreta commemorativa i el domàs de les trenta tecles de l’Àliga de Tarragona. Aquest jove és l’afortunat del sorteig realitzat entre la quarantena llarga de lectors que s’havien apuntat al concurs organitzat pel FET. L’aliguer Albert Puñet va ser l’encarregat de lliurar a Joan Rovira la samarreta i el domàs en un lloc tan emblemàtic com el del pla de la Seu.

D’aquestes samarretes commemoratives, l’Àliga només n’ha fet una tirada de 150 exemplars. Se n’emporta una el Joan que, amb només quinze anys, és un dels lectors més joves de la revista i del digital. Casteller de la Colla Jove, Joan Rovira començarà a estudiar Batxillerat al setembre a l’Institut Martí i Franquès. Del FET, diu que li agrada la qualitat  dels articles i els reportatges perquè “són diferents a altres mitjans tarragonins” i troba a faltar “més crítica” a la gestió de l’ajuntament.

Pel que fa als aliguers, el proper dissabte 15 d’agost presentaran la samarreta de la Baixada, de color groc. Volen que tothom la porti la nit del 21 de setembre en un dels actes més multitudinaris de les festes de Santa Tecla. La presentació de la samarreta tindrà lloc a la plaça dels Natzarens, al migdia, en el marc d’una jornada festiva que inclourà l’actuació del grup de rumba ‘Rumbes Canya’ i una fideuà popular.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *